Наталія Могилевська розповіла, як на її відомому імені намагаються нажитися. Використовують у своїх цілях

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська стала жертвою шахраїв. На відомому імені артистки намагаються нажитися. Про це вона розповіла своїм підписникам.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитість розповіла, як за допомогою відомого імені намагаються нажитися. Вона оприлюднила допис, в якому зазначила, що днями в Мережі з’явилася інформація стосовно її участі в дитячому конкурсі талантів.

Наталя Могилевська показала букет від таємного прихильника
Наталія Могилевська розповіла, як на її відомому імені намагаються нажитися

Варто зазначити, що організатори приймають заявки від всіх охочих, а також беруть при цьому кошти. Могилевська зауважує, вона не має жодного відношення до цього конкурсу. Вся актуальна та правдива інформація є тільки на перевірених сторінках зірки. Ще можна телефонувати за номерами, вказаними в шапці її профілю.

“Хочу сказати, що я не беру участі у цьому конкурсі”, – заявила Могилевська.

Ба більше, виявилося, що це не одна шахрайська схема. Наприкінці співачка попросила шанувальників не купувати ніяких медичних препаратів, які рекламують від її імені. Це теж фейк.

Так, 48-річна артистка не приховує своєї неабиякої любові до дітей. Також вона отримала достатньо професіоналізму за роки роботи з малечею. Раніше Наталія розповідала, що не наважувалася народити свого малюка, оскільки всю увагу зосередила на розвитку кар’єри. Тепер співачка зустріла нового чоловіка та ухвалила з ним рішення всиновити двох дівчаток.

Нагадуємо, в новорічну ніч стало відомо, що Наталія Могилевська стала мамою двох сестричок. Цей секрет артистка приховувала два роки й нарешті прийшов час, аби про це розповісти. Зазначила, що приховувала новину, адже дівчатка були дуже травмовані і їм знадобився час на адаптацію. Ба більше, навіть у школах ніхто не знає, хто їхні батьки й що вони усиновлені.

Схожі статті

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.