14 історій кохання до 14 лютого: три зіркових чоловіка, які кинули дружин з дітьми заради нової любові

Для українського шоу-бізнесу також доволі поширена ситуація, коли чоловіки залишають свої минулі сім'ї, і незважаючи на наявність дітей ідуть до нової коханої.

Арсен Мірзоян

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна
Мірзоян та Потап розповіли, як покинули дружин з дітьми

Коли Арсен Мірзоян познайомився з Тонею Матвієнко, він був непросто одруженим, але і виховував у шлюбі двох синів. Саме це стало причиною певного гальмування у його стосунках з Тонею.

Чоловік боявся, що прийме неправильне рішення через сильну захопленість іншою жінкою, що в результаті призведе до сімейної драми. Іншими словами, співак боявся, що кохання швидко пройде, а сім’ю буде вже не повернути.

Але вже через рік спільних гастролей з Матвієнко Мірзоян прийшов до висновку, що необхідно розривати шлюб, і повернувся до дружини з серйозною розмовою. Як зізнається співак, вона так і не змогла йому пробачити зраду, але музикант залишив їй усі гроші та майно. Хлопці прекрасно ладнають з мачухою, а також регулярно проводять час з новою сім’єю тата.

Потап

Потап публічно показав, як просуває SWOIIA
Мірзоян та Потап розповіли, як покинули дружин з дітьми

Коли навколо Потапа та Насті Каменських ходили чутки, зокрема про їхні таємний зв’язок, Ірина Горова усіма силами захищала свого чоловіка. А вже незабаром стало відомо про її вагітність.

В сім’ї народився маленький хлопчик Андрій. Олексій ніколи не приховував свого особливого ставлення до маленького спадкоємця, постійно з’являвся разом з ним перед журналістами, охоче розповідав про батьківський досвід, але його любов до сина не змогла переважити любов до Насті Каменських. Вчора з багато років стало відомо, що чоловік пішов сім’ї саме до своєї підопічної, як і підозрювали журналісти та шанувальники. Ірина Горова ж до останнього трималася осторонь та не виміщала образу на чоловіка перед пресою.

Валерій Меладзе

Валерій Меладзе хоче розлучитися з дружиною Альбіною
Мірзоян та Потап розповіли, як покинули дружин з дітьми

Навіть статус багатодітного батька не завадив Валерію Меладзе будувати любовні стосунки за спиною у дружини. Ба більше, в нього навіть народився позашлюбний син. Ірина якось зізнавалася, що довго не здогадувалися про його зв’язок з Джанабаєвою, поки уся країна обговорювала його зради.

І навіть народження у вокалістки сина не змусило її засумніватися у його вірності. Втім, жінка не звинувачує колишнього чоловіка. За її словами, на початку їхніх стосунків вона припустилася серйозної помилки, яка одразу ж поставила хрест на спільному майбутньому.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.