Стала мамою? Ось чому і куди зникла зірка “МастерШеф” Ліза Глінська: “Шукаємо няню для хлопчика 2 рочки”

Переможниця другого сезону "МастерШеф" 40-річна Ліза Глінська заінтригувала повідомленням в Instagram, де просить допомогти знайти няню для маленької дитини. Невже, відома кондитерка стала мамою?

Відомий український кулінар-кондитер, зірка шоу «МастерШеф» Ліза Глінська регулярно ділиться на своїх каналах YouTube та Instagram оригінальними рецептами, проте про особисте життя знаменитість розповідає дуже рідко. Відомо, що у травні 2022 року вона вийшла заміж за свого давнього приятеля Максима Большакова, з яким була знайома понад 20 років. А також про трагедію, яку дівчина пережила у 25-річному віці, коли, бувши у першому шлюбі, під час складних пологів втратила дитину, після чого розлучилася з чоловіком.

Зірка МастерШеф Ліза Глінська натякнула, що стала мамою
Зірка МастерШеф Ліза Глінська натякнула, що стала мамою
Зірка МастерШеф Ліза Глінська натякнула, що стала мамою
Зірка МастерШеф Ліза Глінська натякнула, що стала мамою

До речі, про свій перший досвід шлюбу Глінська ніколи не розповідала. Другі відносини Ліза так само особливо не афішує, лише іноді в її мікроблозі з’являються спільні фотографії з чоловіком.

А напередодні у “сториз” Instagram з’явилося цікаве повідомлення про те, що 40-річна Ліза Глінська шукає няню для маленького хлопчика 2-х років. Більше ніяких подробиць знаменитість не повідомляла.

Зірка МастерШеф Ліза Глінська натякнула, що стала мамою
Зірка МастерШеф Ліза Глінська натякнула, що стала мамою

Невже зірка “МастерШеф” стала мамою? Поки не робитимемо жодних припущень. Можливо, незабаром Ліза Глінська розповість про це сама.

Нагадаємо, що у 2012 році Ліза Глінська стала переможницею другого сезону “МастерШеф”. На проєкті дівчина розповіла, що була одружена і пережила у шлюбі страшну трагедію – втрату дитини. Подружжя не змогли разом пережити горе, після чого розлучилося. Після закінчення відомої кулінарної академії Le Cordon Bleu у Франції, Ліза стала досить медійною особистістю – її часто запрошували в різні програми на ТБ, вона навіть була суддею на шоу “МастерШеф”, а також випустила кілька книг по кулінарії.

Володимир Ярославський і Ліза Глінська
Володимир Ярославський і Ліза Глінська

У 2021 році на відпочинку в Домінікані Ліза Глінська побралася зі своїм коханим Максимом Большаковим, у 2022 пара офіційно розписалася. Відомо, що для чоловіка це другий шлюб, також у нього є син від перших стосунків.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?