Катерина Осадча вперше розповіла про себе таке, що було відомо чоловіку Горбунову. Цікаві факти розкрито

Знаменита українська телеведуча та журналістка Катерина Осадча вирішила поділитися з шанувальниками фактами про неї, які вони могли не знати. Тепер фанам відомо про улюбленицю значно більше.

Поділитися особистими цікавими фактами знаменитість вирішила з шанувальниками в соціальній мережі Instagram. Зірка розповіла про себе інформацію, яку, імовірно, міг знати  чоловік Юрій Горбунов.

Катя Осадча полюбляє тонкі та природні брови
Катерина Осадча вперше розповіла про себе таке, що було відомо чоловіку Горбунову

Катерина зізнається, що не любить холод та зиму. Також не приховує, що в дитинстві мала сварки з братом, тому були бійки, а ще знаменитість обожнює далекі запливи. Цікавим фактом є і те, що телеведуча мріє, колись, за можливості та безпеки, перепливти Дніпро.

“Плавати я люблю у відкритій воді. Колись, як буде така можливість з дозволами й безпекою, хотіла б перепливти Дніпро”, – розповіла телеведуча.

Катерина Осадча вперше розповіла про себе таке, що було відомо чоловіку Горбунову

Нерідко знаменитості, аби стати дещо ближчими до своїх шанувальників, розповідають цікаві особисті факти, історії з дитинства й життя, а ще про плани, цілі та мрії на майбутнє. Так відчується неабияка комунікація з аудиторією.

Втім, не тільки Катерина Осадча ділиться потаємним та цікавим. Чоловік Юрій Горбунов розповідає, як їхня сім’я проводить дозвілля разом. Наприклад, нещодавно шоумен поділився, що вони з дітьми не надто люблять знімальні процеси вдома. Знімання завжди ініціює дружина Катерина, за що він та їхні спадкоємці їй дуже вдячні.

Зіркова родина обожнює переглядати результат спільної роботи, а в процесі ще й вдається насолодитися часом проведеним одне з одним. Телеведучий радить започаткувати у своїй сім’ї спільні фотосесії, і впевнений, що з часом ви будете дякувати собі за цю традицію. Також Юрій розповідав, що старший син долучався до його занять йогою.

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".