14 історій кохання до 14 лютого: три зіркові пари, які відгуляли гучне весілля і одразу розлучилися

У День Закоханих заведено розповідати про красиві історії кохання та міцні шлюби, але не всяка історія закінчується щасливим сімейним життям. Дехто розлучається, не відзначивши річницю весілля.

Рекордно короткі шлюби українських знаменитостей, які розлучилися протягом року після пишного весілля. Насправді таких пар не так і мало – актор Тарас Цимбалюк, співаки Олександр Кривошапко, Антон Савелов з актрисою Іриною Горбачовою, ведучий Володимир Остапчук з нотаріусом Крістіною Горняк, але рекордсменом є колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, який розлучився своєю дружиною – українською візажисткою Лілією Реус через чотири місяці після пишної урочистості.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Зіркові пари, які відгуляли гучне весілля і одразу розлучилися
Зіркові пари, які відгуляли гучне весілля і одразу розлучилися

Мурат і Лілія познайомилися майже відразу після розлучення Налчаджиоглу з Ані Лорак. Красивий роман тривав два роки – пара багато подорожувала удвох та разом зі своїми дітьми від попередніх стосунків. Лілія стала активно підтримувати коханого у його бізнесі. Влітку 2023 року щасливі закохані нарешті зіграли весілля. Проте, вже через чотири місяці в Мережі почали з’являтися перші чутки про їхнє розставання. Деякий час подружжя зберігало мовчання, а на початку 2024 року Налчаджиоглу вже представив нову кохану, яку, як стверджує, закоханий по самі вуха.

Анна Трінчер та Олександр Волошин

Зіркові пари, які відгуляли гучне весілля і одразу розлучилися
Зіркові пари, які відгуляли гучне весілля і одразу розлучилися

Співачка Анна Трінчер та блогер Олександр Волошин завжди виставляли своє життя напоказ. Усі найзначніші події записувалися на відео і відразу публікувалися в Мережі. Щоправда, весілля пари у 2022 році проходило у великій таємності. Вони оголосили про це лише за кілька днів. Про своє розставання Трінчер та Волошин також не поспішали повідомляти. Вже коли все таємне стало надто явним, вони записали відео, де у напівтемній студії під запис кількох камер офіційно повідомили про своє розлучення. Загалом Анна та Олександр прожили разом близько року.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Зіркові пари, які відгуляли гучне весілля і одразу розлучилися
Зіркові пари, які відгуляли гучне весілля і одразу розлучилися

Весілля української співачки Аліни Гросу з молодим російським підприємцем Олександром Комковим проходило в Італії. На урочистій церемонії були присутні не лише найближчі родичі, а й десант зіркових гостей в особі співачки Ірини Білик та її колишнього чоловіка хореографа Дмитра Коляденка, співаків Павла Зіброва та Віталія Козловського. Через пів року після пишної урочистості пара повідомила про розлучення. В інтерв’ю Гросу розповіла, що чоловік, як з’ясувалося, не був готовий до шлюбу, натякала на його фінансову неспроможність, а також про зраду.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.