Катерина Осадча показала своє тіло у відображенні в дзеркалі у ванній: навіть рушника не накинула зверху

Відома українська телеведуча Катерина Осадча може похизуватись струнким та підтягнутим тілом навіть після трьох пологів. Зірка розсекретила, як доглядає за собою, аби завжди бути в тонусі

Окрім успішної кар’єри на українському телебаченні, Катерина Осадча також вдало реалізувалась, як щаслива багатодітна матуся. Третю дитину знаменитість народила у 2021 році, однак після пологів їй вдалось повністю відновитись за доволі короткий період. Катерина ще з дитинства займалась моделінгом, тож з того часу в неї сформувались певні ритуали з догляду за своїм тілом.

Телеведуча час від часу спілкується з шанувальниками за допомогою особистого фотоблогу в Instagram. Користувачі поцікавились у зірки, як їй вдалось схуднути після народження сина. Осадча розкрила секрет, річ у режимі харчування, який вона почала підтримувати одразу ж:

“Я не набрала багато за вагітність. Але одразу після пологів – режим харчування. А потім війна, і зайве пішло через нерви”, – йшлося в Insta-storie.

Катерина Осадча показалась в дзеркалі ванної кімнати
Катерина Осадча показалась в дзеркалі ванної кімнати

Не дивно, що зірка “Світського життя” не соромиться хизуватись своєю фігурою у соцмережах. Днями Катерина Осадча опублікувала неочікуване фото в Insta-storie. На знімку вона позує у дзеркалі ванної кімнати, прикриваючись рукою.

“Намазала на обличчя і волосся все, що було в шафі. Є якийсь супер експрес-метод для відновлення? В мене тільки сон поки”, – підписала Осадча вечірнє селфі.

Катерина Осадча показалась в дзеркалі ванної кімнати
Катерина Осадча показалась в дзеркалі ванної кімнати

Зазначимо, що ведуча використовує у своїй б’юті рутині косметологічні засоби, однак категорично проти ін’єкцій краси та інших хірургічних втручань. В одному з інтерв’ю жінка ділилась, що регулярно відвідує косметолога для загального догляду за шкірою.

“Зараз нерухомий лоб чи зона під очима виглядають дико й неактуально. Акторки і моделі показують нам, що старіти красиво можна, треба лише активно доглядати за собою”, – розповідала Катерина Осадча.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?