Репяхова зворушила публіку та розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю: “Йому 93”

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова зворушила шанувальників. Виявилося, що чоловік підтримує зв'язок зі своїм шкільним вчителем.

Катерина Репяхова, попри чималий хейт суспільства, стосовно шлюбу із зірковим чоловіком Віктором Павліком, змогла знайти свою віддану аудиторію, яка кожного дня слідкує за її життям. Знаменитість зізнається, що одночасно поєднує родину, власний бізнес, ведення блогу і може зіштовхуватися з вигоранням та втомою. Втім, розкриває справжній секрет успіху – варто любити те, чим ти займаєшся.

Молода дружина Віктора Павліка досягла бажаного та покинула Україну з сином
Репяхова розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю

Нещодавно 29-річна блогерка зворушила підписників. Знаменитість розповіла, що її 58-річний коханий підтримує спілкування зі своїм шкільним вчителем Омельяном Володимировичем. Артист захвилювався, оскільки чоловік завжди вітав його з днем народження, а цього року ні.

Віктор поцікавився, як його здоров’я, чи робить він зарядку, а також запитав, чи вистачить йому сил дожити до 100 років. Як виявилося, вчителю Віктора Павліка вже 93.

“Віктор Франкович зателефонував своєму вчителю, з яким спілкується крізь роки. Йому 93 роки. Раніше Омельян Володимирович завжди ВП вітав з ДН, а цього року ні. Тому ВП запереживав, але все добре”, – розповіла Репяхова.

Репяхова розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю

Катерина нагадує про важливість зателефонувати своїм стареньким, поки є така можливість. Бізнесвумен зізналася, що, на жаль, вона цього вже не зробить.

Репяхова розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю

Нагадуємо, Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у 2020 році. У 2021 році молода дружина співака подарувала йому сина Михайла. Катя дуже мріє про донечку, тому хоче ощасливити себе та коханого поповненням.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?