Продюсер розповів, чому Олег Винник не повертається на сцену і продовжує сидіти в Німеччині: “Трохи смішно”

Знаменитий український продюсер Михайло Ясинський вперше прокоментував поведінку Олега Винника та розповів, чому той не повертається на сцену, а відсиджується в Німеччині.

Напевно, найбільшим сюрпризом для українського глядача стала поведінка Олега Винника. Співак, який завжди ідентифікував себе як патріот України, виконував українські пісні, виступав за розквіт української культури, раптом зник. І якщо перші декілька тижнів про нього майже не згадували, розуміючи всю складність ситуації, то через місяць стало зрозуміло, що виконавець не поспішає виходити на зв’язок, і імовірніше за все, взагалі знаходиться за кордоном.

Тоді ж пішли чутки, що у Олега Винника взагалі німецький паспорт, але команда артиста дану інформацію спростувала.

Михайло Ясинський розповів, чому Олег Винник не повернувся на сцену

Олег Винник
Михайло Ясинський розповів, чому Олег Винник не повернувся на сцену

А вже в травні адвокатам довелося пояснювати публіці, куди ж зник співак. Тоді стало відомо, що він перебуває все ж таки в Німеччині, але нібито через захворювання, яке вимушений там лікувати.

Пройшло вже 2 роки, публіка очікувала, що Олег повернеться на сцену, і він сам неодноразово говорив про те, що все ж таки планує камбек. Втім, цього все ніяк не стається.

Нещодавно Михайло Ясинський поділився своєю думкою на рахунок того, чому співак досі знаходиться в Німеччині, і не може наважитися на це.

“Людина виявилася нездатною відповідати створеному власноруч іміджу. Тим сенсам, про які він співав. Саме ця аудиторія від нього на щось чекала. Спочатку було розчарування, а потім стало, навіть, трохи смішно”

Винник заявив, що він досі є головною темою в Україні
Михайло Ясинський розповів, чому Олег Винник не повернувся на сцену

Нагадуємо, що декілька років тому Олег потрапив у гучний скандал. Зірка знявся для соціального ролику від російської федерації на рахунок Криму. Тоді йому ледь вдалося пояснити ситуацію аудиторії, і все ж таки отримати так би мовити прощення.

Але зараз глядачі як ніколи пригадують йому даний випадок, підкреслюючи, наскільки не надійною поведінкою являються дії артиста. За увесь цей час зірка дав лише одне інтерв’ю.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.