Гайтана повертається на сцену після довгих років перерви в карʼєрі: де зараз живе співачка та з ким

Знаменита українська співачка Гайтана через багато років перерви у кар'єрі повідомила про те, що має намір повернутися на сцену. Де зараз артистка і чим займається.

Гайтана завжди була однією з найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу. І суперечок на цей рахунок ніколи не було. Але навіть перебуваючи у такому статусі артистка зіштовхувалися з серйозними проблемами, які також були пов’язані з її національною приналежністю. Хоча вона народилася в Києві, своє дитинство провела в Конго.

Гайтана повідомила, що повертається на українську сцену

Гайтана повідомила, що повертається на українську сцену

Усе своє життя зірка в інтерв’ю говорила про те, що мріє культивувати свою культуру в Україні, а тому хоче співати джаз. Однак, співпраця з українським лейблом не принесла їй бажаного, і ба більше, незабаром стала причиною серйозних проблем.

Зірка вступила у роман з продюсером, який до того ж був одруженим, а пізніше довго не могла розірвати з його компанією контракт. Артистка говорила, що сильно шкодує про цей зв’язок, але виправити помилки їй вдалося.

Незабаром вона знайшла своє кохання та вийшла заміж. Чоловік підтримує артистку на її шляху, хоча і після Євробачення він став зовсім непомітним для публіки. Музику співачка не покинула, не дивлячись на невдачу.

Гайтана вперше за довгий час вийшла у світ з чоловіком і донькою
Гайтана повідомила, що повертається на українську сцену

Зараз вона проживає в Швейцарії, виховує маленьку донечку і нарешті заговорила про повернення на сцену. Їй вдалося розірвати контракт з лейблом, а отже незабаром вона зможе творити та тішити українців своїми творами.

Коли саме це відбудеться та чи буде вона виступати під своїм псевдонімом, усе це залишається загадкою, але найголовнішим є те, що семирічна перерва завершилася, а Гайтана відчуває натхнення для того, щоб реалізувати свою давню мрію. І імовірніше за все, вона нарешті зможе співати бажаний джаз.

“Відтепер – я капітан цього корабля. Тож чекайте на нову музику. Сподіваюся, ви сумували. Бо я – дуже. Відчуваю, цей етап буде чудовим. До зустрічі на наступній сторінці моєї музичної історії”, – інтригувала зірка.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.