Колишня Козловського Есхакзай вразила зізнанням про переїзд з України до Москви: “Я образилася і подумала”

Знаменита українська журналістка Раміна Есхакзай вперше розповіла про те, чому прийняли рішення переїхати з України до Москви, і як згодом змінила думку про цей переїзд.

Нині відома українська журналістка Раміна Есхакзай доволі довго прокладала свій шлях до слави. Зокрема, глядачі її можуть пам’ятати з реаліті-шоу “Холостяк”, де вона боролася за серце чоловіка, а вже пізніше жінка з’являлася в пресі в особі коханої Віталія Козловського, яка мала вийти за нього заміж.

Раміна Есхакзай зізналася, чому вирішила переїхати до Москви

Між молодими людьми стався гучний скандал: співак покинув журналістку майже перед торжеством. Обидва поливали одне одного брудом та розповідали деталі їхнього розставання, і лише через багато років стало відомо, що це був продуманий піар-хід, адже Раміна та Віталій знайомі вже багато років.

Раміна Есхакзай зізналася, чому вирішила переїхати до Москви

Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним
Раміна Есхакзай зізналася, чому вирішила переїхати до Москви

Зараз Есхакзай дійсно першокласна журналістка, на інтерв’ю до якої ходять зірки та інші відомі особистості. Однак, вона помітно змінилася як зовні, так і всередині.

Зірка і сама визнає, що колись була проросійською. У новому інтерв’ю вона розповіла, як сталося так, що вона переїхала з Києва до Москви, а також вважала, що саме там починається хороший старт.

“У мене завжди було так, що треба в Росії досягти успіху, щоб в Україні мене прийняли. Сукупність усіх цих факторів, коли я пішла на проект, отримала негативний фідбек, не змогла реалізувати себе в Україні, тинялася по кастингах і не виходило… Я образилася і подумала: “Ось, я вам ще покажу. Поїду в чужу країну і доб’юся успіху”, – сказала Раміна в інтерв’ю Олександру Волошину.

Зокрема знаменитість також визнала, що стала жертвою російської пропаганди, коли вчилася в столиці російської федерації. Вона підкреслила, що займала абсолютно протилежну позицію від теперішньої, багато років тому, коли була студенткою.

Нагадуємо, що не так давно журналістка повідомила про розірвання її заручин з Проніним. Що насправді стало причиною розриву пара приховує.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.