Нескромна Ребрик: глибоко вагітна телезірка приголомшила екстравагантним вбранням – “Прокинулась Ліля Дика “

Зірка ранкових ефірів Лілія Ребрик піднесла своїм шанувальникам справжній сюрприз, після чого в коментарях багато хто порадив їй бути скромнішим. Що так обурило деяких шанувальників?

За час своєї третьої вагітності телеведуча та актриса Лілія Ребрик уже встигла снятися у кількох фотосесіях. Перша була для журналу Viva!, де вона з’явилася разом із усією родиною – чоловіком танцюристом та хореографом Андрієм Диким та двома дочками – Діаною та Поліною.

Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбранням
Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбранням

У мікроблозі зірки також можна побачити кадри зі зйомок у новорічних образах та парну сесію з чоловіком.

Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбраннямвагітності
Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбраннямвагітності
Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбранням
Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбранням

Зазначимо, що скрізь Лілія виглядала дуже ніжною та милою. Проте на третьому семестрі знаменитість вирішила всіх здивувати. Так, у своєму Instagram глибоко вагітна Ребрик оприлюднила відео, на якому зняли кадри з її останньої фотосесії. Спочатку Лілія з’явилася з розпущеним волоссям, яке красиво розвивалося під струменем повітря з вентилятора, без макіяжу, в милій світлій сорочці-оверсайз і босоніж.

На наступному кадрі зірка постала у дуже сміливому яскравому вбранні. На ній був яскраво-червоний брючний костюм у стилі білизни, доповнений елегантною зачіскою і яскравим макіяжем з червоною помадою на губах.

Зазначимо, що перед камерою Ребрик поводилася дуже розкуто – зображала важкий погляд, гарно рухалася під музику. Зважаючи на все, сам процес приносив зірці масу задоволення.

“Хто сказав, що жінка при надії має бути тільки ніжною і скромною”, написала Лілії та поставила смайлик, що підморгує.

Як тільки відео з’явилися в Мережі, відразу посипалися коментарі. Багато хто був у захваті та писали, що на фотозйомці “прокинулася Лілія Дика”. Деякі були більш критичні і запропонували знаменитості поводитися скромніше. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.