“Не вмітемеш готувати – заміж не візьмуть”: доньки Камалії вразили кулінарними талантами під наглядом няні

Найбагатша співачка України Камалія розчулила Мережу кумедним відео з 10-річними дочками. Чим займалися Арабелла та Мірабелла, поки мама на гастролях?

У 2023 році співачка Камалія повідомила про розлучення зі своїм впливовим чоловіком – британсько-українським мільярдером та меценатом пакистанського походження Мохаммадом Захуром. Про причини знаменитість розповідати не стала, тільки повідомила, що вони, як і раніше, залишаються партнерами та разом продовжують займатися вихованням спільних дітей – 10-річних Арабелли та Мірабелли.

Камалія з екс чоловіком-мільярдером та дочками
Камалія з екс чоловіком-мільярдером та дочками

За взаємною домовленістю, поки знаменита мама прославляє Україну закордоном і підтримує рідну країну зсередини, дівчатка багато часу проводять разом з батьком у Лондоні (Великобританія), де продовжують свою освіту в одній з елітних шкіл. Камалія час від часу їх відвідує.

Так, напередодні у своєму Instagram артистка оприлюднила кумедне відео, на якому показала, чим займаються її дочки-близнючки вечорами. Як з’ясувалося, у вільний від навчання час Арабелла та Мірабелла під керівництвом своєї няні осягають ази кулінарного мистецтва.

Ролик був записаний на кухні, тоді як дочки Камалії і мільярдера Захура готували страву, що дуже нагадує мексиканське буріто.

Особливо зворушив їхній діалог під час процесу, який Камалія майже дослівно передала в описі до відео:

“Не вмітемеш готувати – заміж не візьмуть” – каже Мірабелла.

“Не дуже мені й треба!” – відбивається Арабелла.

“Гарні пані гарно й готують” – вступає в суперечку хазяйновита няня.

Усіх, у тому числі й зіркову маму, це дуже розчулює – “Мої ви кохані господині!”,- пише Камалія.

Нагадаємо, що дочки Камалії з самого дитинства вже встигли спробувати себе у різних напрямках – гімнастика, музика, обидві брали участь у модних показах для дитячого бренду одягу. Як і зіркова мама, Арабелла та Мірабелла захоплюються кінним спортом і вже мають деякі успіхи. Звичайно, мамі та тату є чим пишається.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.