Гумористка Олена Кравець відповіла, чи планує повертатися до команди “Кварталу 95”. Люди були б не проти

Українська гумористка Олена Кравець отримала неабияку впізнаваність та успіх з початку роботи в колективі "Кварталу 95". Відповіла, чи варто очікувати на її повернення.

Восени 2022 року актриса комедійного жанру Олена Кравець припинила свою участь в проєкті “Вечірній Квартал”. У розмові з журналістами вона відверто зазначала, що ухвалила таке рішення, оскільки дуже хотіла спробувати щось нове. Їй випала можливість стати ведучою авторського шоу “Тихий вечір”.

Вона щиро висловлювала вдячність всім тим, хто був поряд всі роки, а також вірила, що актори за її рішення на неї не ображалися. В інтерв’ю спеціально для YouTube-проєкту ТСН.ua “Наодинці”, акторка пояснила, що хотіла розвиватися самостійно. До того ж вона тоді вирішила спробувати себе в ролі ведучої авторського проєкту “Тихий вечір”. Тому, дві роботи поєднувати їй не хотілося. Зірка прагнула прокладати власну дорогу.

Як Олена Кравець уперше побачила Віталія Кіма?
Олена Кравець відповіла, чи планує повертатися до команди “Кварталу 95”

Олена Кравець розповіла й про те, що колеги не тримали на неї образи та справді з розумінням поставилися до її рішення. За словами знаменитості, вона спілкується з акторами “Кварталу 95”, але повертатися не думає.

“Іноді зараз спілкуюся, дуже рідко, але ми на зв’язку”, – зізналася акторка.

Олена Кравець вразила яскравим перевтіленням
Олена Кравець відповіла, чи планує повертатися до команди “Кварталу 95”

Олена Кравець підсумувала, що то не була пауза, вона усвідомлено пішла. До речі, нещодавно завершився її проєкт “Тихий вечір”, оскільки закінчився контракт.

Також акторка відверто зізналася, що сумує за багатьма речами, які були у її минулому. Зокрема, вона згадує часи, коли могли бачитися з родиною Зеленських. Наразі розуміє, що в них набагато важливіші справи, тож не хоче їх відволікати. Додала, після перемоги України обов’язково міцно обійме і Володимира, і Олену.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.