Розірвав любовний трикутник: чоловік Олі Полякової зробив різкий вибір між дружиною і коханкою

Знаменита українська співачка Оля Полякова свого часу потрапила до любовного трикутника. Вадим Буряковський, при знайомстві із зіркою, був одруженим чоловіком.

Відома артистка стала дружиною бізнесмена у 2004 році. Наразі знаменитість часто розповідає про свого коханого, натомість раніше намагалася менше згадувати про чоловіка в публічному просторі. Зокрема, співачка сама зізналася, як у них з’явилися почуття та зав’язалися стосунки.

Буряковський старший за Полякову на 16 років і стосовно цього ширилося чимало чуток. Проте зірка завжди їх спростовувала. Познайомилося майбутнє подружжя на дні народженні чоловіка. Олю запросили на святкування, аби вона виступила як артистка. Гуляння відбувалося на кораблі.

Чоловік Олі Полякової зробив різкий вибір між дружиною і коханкою

Ще зовсім юна блондинка сподобалася Вадиму, втім, романтичні стосунки з нею не розпочинав, оскільки був одруженим. Та й в самої Олі серце було зайняте іншим чоловіком.

Бізнесмен насмілився попросити номер телефону в Полякової й відтоді вони почали міцно дружити. Крім того, Вадим познайомив Олю зі своїм близьким другом. Знаменитість розповіла, що якраз тоді переживала болюче закінчення стосунків з бойфрендом. Буряковський радив нарешті поставити крапку в тій історії, а коли співачка наважилася на цей крок, то попросила його зробити це за неї, оскільки сама мала певний страх.

Згодом Вадим Буряковський, зробивши свій вибір, пішов від дружини та розпочав стосунки з Олею Поляковою. Вже у 2005 році подружжя вперше стало батьками доньки Маші, а у 2011 році на свят з’явилася ще одна дівчинка Аліса.

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Чоловік Олі Полякової зробив різкий вибір між дружиною і коханкою

Багато пересічних громадян висловлювалися, мовляв, цей шлюб не буде тривалим і що співачка з чоловіком заради грошей. Втім, пара вже довгий час разом і розлучатися не думає.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.