29-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова натякнула на свою другу вагітність: “Мені захотілося”

Дружина знаменитого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова натякнула, що може бути вагітною другою дитиною. Вона давно мріяла про доньку.

У 2021 році блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова вперше стала мамою сина Михайла. Вона по-справжньому любляча та турботлива матуся, адже вже не уявляє свого життя без дитини. Днями Катя та Віктор вирушили на відпочинок в Буковель, залишивши спадкоємця на бабусю, маму Репяхової.

Здавалося, що подружжя мало б насолоджуватися спільною відпусткою, можливістю провести час тільки вдвох, своїм спілкуванням, враженнями. Втім, Катерина відверто ділилася з підписниками, що дуже сумувала за сином. Вона показалася зі сльозами на очах, зазначивши, що без дитини немає сенсу життя.

Катя Репяхова сумує за сином на відпочинку у Буковелі
Катя Репяхова сумує за сином на відпочинку у Буковелі

Нещодавно Катерина Репяхова вийшла на зв’язок до підписників свого Instagram-блогу усміхнена та дуже щаслива. Повідомила, що нарешті з чоловіком повертається додому. Також зазначила, що ці дні були прекрасними, і впевнена, вона ще захоче в них повернутися.

Катя Репяхова натякнула на свою другу вагітність

Що цікаво, під час дороги назад, Катерина Репяхова поділилася з шанувальниками, що їй різко захотілося кислого. Зірковий чоловік придбав в супермаркеті лимон і зробив з нього сік. До речі, знаменитість неодноразово розповідала про мрію мати доньку, тому відразу спадає на думку, що вона нарешті здійснилася.

Катя Репяхова натякнула на свою другу вагітність
Катя Репяхова натякнула на свою другу вагітність

Втім, про це ми можемо дізнатися лише з вуст самої блогерки. Зазначимо, раніше її вже підозрювали у другій вагітності, коли розповідала про погане самопочуття. Однак тоді Репяхова спростовувала всі чутки.

Катя Репяхова натякнула на свою другу вагітність

Нагадуємо, Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Нерідко дружині співака прилітають гнівні повідомлення та коментарі стосовно їхнього шлюбу, зокрема і про різницю у віці. Блогерка зазначила, що вона ніяк не впливає на стосунки з чоловіком.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.