Дружина Григорія Решетніка Христина розсекретила, яку мала максимальну вагу: “Це я апетитна була тут”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина відверто розповіла підписникам свого фотоблогу, яку максимальну вагу вона мала.

Христина Решетнік має неабияку струнку та підтягнуту фігуру. Шанувальники вже неодноразово висловлювалися в мережі про її зовнішній вигляд, оскільки більшість жінок хотіли б так виглядати після пологів.

Так, відповідаючи на ряд цікавих запитань, які їй підписники поставили в соціальній мережі Instagram, блогерка не залишила без уваги питання стосовно її фігури. Прихильникам стало цікаво, яку Христина мала максимальну вагу.

Дружина телеведучого прикріпила архівну світлину, зазначивши, що за цифру тоді бачила на вагах. Якщо не враховувати три вагітності, то найбільша вага знаменитості складала 59 кілограмів.

“Це я апетитна була тут. 59 кг – це найбільше в житті… ну окрім вагітностей”, – зізналася Христина.

Христина Решетнік розсекретила, яку мала максимальну вагу

Фото, яким знаменитість поділилася з підписниками, було зроблене у 2022 році. До речі, Христина Решетнік продовжує активно слідкувати за своїм зовнішнім виглядом, відвідуючи спортивний зал. Попри те, що блогерка постійно працює задля розкішної фігури, вони з чоловіком досі дуже мріють про доньку.

Так, Христині та Григорію часто ставлять питання стосовно майбутнього поповнення, а також цікавляться їхніми стосунками в сімейному житті. Подружжя не приховує, що вони можуть сваритися, миритися, навіть доходили до криз у стосунках, однак думок про розлучення не виникало ніколи.

У родині Решетнік поповнення
Христина Решетнік з чоловіком та синами

Пара намагається гідно виховувати своїх трьох синів, аби в них була батьківська любов, турбота та все необхідне для щасливого дитинства.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.