На кого Дзідзьо проміняв екс-дружину Славію? Ця історія тягнулася роками, а вирішилася на піці скандалу

Розлучення Михайла та Ярослави Хоми відбулося 3 роки тому. Екс-пара досі не розповідає жодних деталей про процес, але багато чого шанувальники винесли з їхніх архівних інтерв'ю.

Коли Михайло Хома став відомим музикантом, неохоче проводив інтерв’ю і взагалі не розповідав про те, хто на нього чекає вдома, і як складається його особисте життя.

Але його дружина все ж таки почала потрапляти в кадр. Зокрема, вона говорила у своїх коментарях про те, що вважає, ніби жінка має чекати на свого коханого чоловіка вдома, виконувати обов’язки господині і зосереджуватися на родині. І вона була не чесною. Лише згодом стало відомо, що усі ці роки Ярослава мріяла потрапити на сцену.

Славія розповіла, чому розвалився її шлюб з Дзідзьо

Весілля Славії та Дзідзьо
Славія розповіла, чому розвалився її шлюб з Дзідзьо

Головною проблемою подружжя було кар’єрне питання. Хоча свій шлях пара починала разом та співала в дуеті, далі Дзідзьо пішов сам. Після весілля Ярослава опинилася зачиненою в домі, хотіла розвивати свій репертуар, виступати на сцені, але обмежувалася бажаннями чоловіка.

За її словами, Михайло не хотів конкуренції всередині сім’ї. І саме тому обидвом довелося робити вибір. Дзідзьо все ж таки не стерпів у своєму будинку наявність колеги та конкурентки, і проміняв кохання на кар’єру. Так само Ярослава, яка роками жертвувала своєю мрією заради коханого прийняла рішення, що на цей раз буде обирати власні бажання.

Але попри наявність в обидвох інтересів, так склалося, що про розлучення стало відомо на піці скандалу між екс-подружжям. Через те, що Ярослава була занадто відверто з журналістами, Михайло не зміг стримати себе та дозволив собі декілька їдких зауважень на публіці, які не залишилися без уваги.

Дісталося навіть Ользі Цибульській, яку раніше підозрювали у романі зі співаком. Але примітно, що сам розрив стався більш-менш мирно, і зараз колишні навіть підтримують зв’язок. Ярослава неодноразово зізнавалася, що Михайло допомагає їй з влаштуванням кар’єри, дає підказки, і судячи з усього, навіть можливості користуватися своїми зв’язками.

Ба більше, обидва нібито змогли знайти нове кохання і зараз виглядають щасливими.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.