Сергій Притула зібрав валізи і зізнався, що буде виїжджати за кордон: місце призначення – далеко від України

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула вийшов на зв'язок з аеропорту та повідомив про те, що вимушений виїхати за кордон. Що відбувається?

Як відомо, після 24 лютого Сергій Притула повідомив про те, що більше не має наміру повертатися на телебачення. Принаймні на розважальний формат. Тоді зірка зізнався, що після усього побаченого та пережитого просто не може веселити людей, і тепер буде фокусуватися на благодійності і своїй актуальній діяльності.

Сергій Притула повідомив, що виїжджає з України до Торонто

Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина
Сергій Притула повідомив, що виїжджає з України до Торонто

За цей час у житті зірки багато чого відбувалося. Йому вдалося пережити певні зльоти, і певні падіння. Його репутація переживала провали, але так само значно зросла. Тим не менш, публіка відреагувала вкрай негативно на новину про те, що Сергій Притула виїжджає за кордон.

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, у дописі до якого повідомив про те, що буде летіти до Торонто. Знімок був зроблений вже безпосередньо в аеропорту, і до того ж не в Україні. Адже для того, щоб опинитися в літаку, йому довелося спочатку перетнути кордон сухопутно.

У коментарях під публікацією люди здебільшого цікавилися, як йому вдалося виїхати, а також почали залишати пусті звинувачення. Здебільшого Притула ігнорував випади в свою адресу, але на деякі відповів з гумором.

Нагадуємо, що на телебаченні Сергій Притула працював майже 20 років. За цей час він здебільшого користувався популярністю саме у розважальних форматах шов, і мабуть і надалі працював, якби не події 2022-го. При цьому зірка з 2014-го активно займався благочинністю, а також намагався усіма можливими способами підняти розголос серед українців на рахунок того, що відбувається на Сході. Після 24 лютого про Притулу дізналися далеко за межами України, і навіть створювали флешмоби для збору коштів, намагаючись повторити його успіх. Адже за декілька днів йому вдалося зібрати неймовірну суму, і все завдяки довіри серед населення.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?