Сергій Притула зібрав валізи і зізнався, що буде виїжджати за кордон: місце призначення – далеко від України

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула вийшов на зв'язок з аеропорту та повідомив про те, що вимушений виїхати за кордон. Що відбувається?

Як відомо, після 24 лютого Сергій Притула повідомив про те, що більше не має наміру повертатися на телебачення. Принаймні на розважальний формат. Тоді зірка зізнався, що після усього побаченого та пережитого просто не може веселити людей, і тепер буде фокусуватися на благодійності і своїй актуальній діяльності.

Сергій Притула повідомив, що виїжджає з України до Торонто

Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина
Сергій Притула повідомив, що виїжджає з України до Торонто

За цей час у житті зірки багато чого відбувалося. Йому вдалося пережити певні зльоти, і певні падіння. Його репутація переживала провали, але так само значно зросла. Тим не менш, публіка відреагувала вкрай негативно на новину про те, що Сергій Притула виїжджає за кордон.

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, у дописі до якого повідомив про те, що буде летіти до Торонто. Знімок був зроблений вже безпосередньо в аеропорту, і до того ж не в Україні. Адже для того, щоб опинитися в літаку, йому довелося спочатку перетнути кордон сухопутно.

У коментарях під публікацією люди здебільшого цікавилися, як йому вдалося виїхати, а також почали залишати пусті звинувачення. Здебільшого Притула ігнорував випади в свою адресу, але на деякі відповів з гумором.

Нагадуємо, що на телебаченні Сергій Притула працював майже 20 років. За цей час він здебільшого користувався популярністю саме у розважальних форматах шов, і мабуть і надалі працював, якби не події 2022-го. При цьому зірка з 2014-го активно займався благочинністю, а також намагався усіма можливими способами підняти розголос серед українців на рахунок того, що відбувається на Сході. Після 24 лютого про Притулу дізналися далеко за межами України, і навіть створювали флешмоби для збору коштів, намагаючись повторити його успіх. Адже за декілька днів йому вдалося зібрати неймовірну суму, і все завдяки довіри серед населення.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?