Він втік з розбитим серцем, а вона прийняла важливе рішення: що стало з Мішиною і Еллертом після розставання

Їхнє кохання здавалося абсолютним успіхом для шанувальників романтичного реаліті-шоу Холостячка, адже перший сезон одразу створив міцну пару.

Їхня історія кохання починалася, наче справжня казка. Олександр одразу ж розповів глядачам про те, що закохався в Ксенію набагато раніше, ніж можна було подумати. І прийшов на кастинг романтичного шоу лише заради неї, інакше навіть не подумав би брати участь.

Його лінія поведінки була зрозумілою: смілива, чоловіча, ініціативна. І акторку це одразу ж підкупило. І хоча складалося враження, ніби у майбутнього переможця був конкурент, насправді, його не було.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розповіли, як склалося їхнє життя

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розповіли, як склалося їхнє життя

Після того, як Ксенія обрала Олександра, вони почали зустрічатися в реальному житті, познайомили дітей, з’їхалися. Все виглядало наче казка. І звичайно, було на очах у публіки, яка за них щиро раділа.

Та вже незабаром це стало справжньою проблемою. Шанувальники помічали найменші зміни у поведінці пари, і одразу ж це активно обговорювали. Преса також не залишалася в стороні. Після поїздки акторки в Хорватію стало зрозуміло, що у закоханих серйозні проблеми. Але вони до останнього це заперечували. Аж поки Мішина не опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про розставання. Олександр відреагував доволі жорстко, зі скептицизмом та насмішкою.

Лише потім стало зрозуміло, що в ньому говорила образа, адже він не збирався покидати Ксенію, сильно її кохав і планував повернути. Далі акторка отримувала розкішні букети квітів, і навіть зустрічалася з Олександром після розриву. Комік в свою чергу відкрито говорив інтерв’ю, що буде боротися за своє кохання, і Ксенія від нього не піде. Так само він ділився своїми думками на рахунок того, чого не треба було робити, аби уникнути подібної розв’язки.

Їхня остання зустріч відбулася в Карпатах. Гуморист допоміг колишній та її сину евакуюватися з Києва. В Буковелі вони провели декілька днів, після чого акторка рушила у Бельгію, а гуморист повернувся додому. Саме тоді відбувся вирішальний момент: екс-закохані знову серйозно посварилися і Мішина вирішила відмовитися від цих взаємин назавжди.

Після цього вони не спілкувалися між собою, про що незалежно одне від одного зізнавалися. Олександр кинув все і рушив у Сполучені Штати Америки, де живе по сей день. Ксенія ж заявила, що більше не має наміру йти на компроміси у стосунках і щось терпіти.

Схожі статті

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.