Романтична історія знайомства Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва: “Я побачила двометрового вікінга”

Шлюб Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва триває вже понад 20 років. Пара разом пережила і кризу у стосунках, і сумні новини, і радісні звістки.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна понад 20 років тому зустріла свого судженого. Тоді, молода телеведуча прогулювалася набережною Ялти з подругою. Дівчата активно обговорювали невдачі на любовному фронті. А Марія переживала тяжкий розрив з чоловіком, якому довіряла.

Романтична історія знайомства Єфросиніної та Хромаєва
Романтична історія знайомства Єфросиніної та Хромаєва

Подруга телеведучої, на ім’я Вікторія, розповіла про хлопця, за яким табунами бігали дівчата. Проте, жодна його не зацікавила. І ось, у життя Єфросиніної втрутилася доля. Подруги зустріли того самого чоловіка. Тимур був дуже високим та широкоплечим молодиком й відразу привернув увагу Марії. А вже за 3 тижні пара відправилася на перше побачення.

Романтична історія знайомства Єфросиніної та Хромаєва
Романтична історія знайомства Єфросиніної та Хромаєва

Проте, після нього чоловік не перетелефонував. Єфросиніна не могла зрозуміти, в чому проблема, адже побачення пройшло гарно. Тому, жінка вирішила взяти справу у свої руки та самостійно набрала номер Хромаєва. Виявилося, що чоловік мав необережність загубити номер телефона ведучої.

Маша Єфросиніна та її чоловік Сурат Хромаєв
Маша Єфросиніна та її чоловік Сурат Хромаєв

Незабаром, пара вирішила побратися. Проте, у їх щасливе життя увірвалася печальна новина. Маші поставили діагноз безпліддя. Тимур не відвернувся від коханої, а всіляко її підтримував. Потри страшний діагноз лікарів, вже за декілька тижнів Єфросиніна дізналася, що вагітна. А за 9 місяців з’явилася їх перша дитина – донька Нана.

Нана Хромаєва і Маша Єфросиніна
Нана Хромаєва і Маша Єфросиніна

У 2013 році подружжя переживало кризу у стосунках. Вони навіть роз’їхалися та жили окремо. Проте, менш ніж за рік, закохані зрозуміли, що не можуть одне без одного та помирилися. А вже 2014 року, на світ з’явився молодший син пари – Олександр.

Маша Єфросиніна з сином Сашком
Маша Єфросиніна з сином Сашком

Зараз подружжя цілком щасливе. Звичайно, їх стосунки не ідеальні, проте вони разом вирішують всі негаразди. Крім того, наразі Тимур проходить військову службу в лавах ЗСУ та боронить Україну. Маша дуже переживає за чоловіка та з нетерпінням чекає його вдома.

Романтична історія знайомства Єфросиніної та Хромаєва
Романтична історія знайомства Єфросиніної та Хромаєва

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.