Історії першого кохання від українських зірок: Павлік, Лобода та Лижичко поділилися особистим досвідом

Лютий, це місяць, коли країна відзначає День Святого Валентина. Поки українці стоять у чергах за листівками-сердечками та квітами, пропонуємо дізнатися, чи пам'ятають зірки своє про перше кохання.

Віктор Павлик

Відомий співак зізнався, що перше кохання прийшло до нього у віці 6 років. Чоловік згадує, що побачив фільм з Наталією Фатєєвої, й відразу зацікавився красунею. Маленький Віктор навіть знайшов фото кінозірки та всюди носив її з собою. Подорослішавши співаку видалася можливість особисто познайомитися зі своєю дитячою любов’ю. Проте, він так і не наважився розповісти Фатєєвій про свої почуття.

Українські зірки розповіли про своє перше кохання
Українські зірки розповіли про своє перше кохання

Світлана Лобода

Першим хлопцем, який зацікав співачку виявися іноземець. Тоді, 15-річна Світлана відпочивала у дитячому таборі. І як заведено у дівчат-підлітків закохалася у свого вожатого. Вона кокетувала та всіляко привертала увагу 30-річного Алехандро. Але все було марно. Чоловік все зрозумів, проте ставився до Лободи, як до дитини. Це не дивно, адже їх різниця у віці склала 15 років.

Українські зірки розповіли про своє перше кохання
Українські зірки розповіли про своє перше кохання

Руслана Лижичко

Що потрібно 17-річній дівчині, щоб закохатися по вуха? Звичайно “поганий” хлопець з модною зачіскою, у шкіряній куртці та з вмінням грами на семиструнній. Саме у такого й закохалася Руслана, коли навчалася у консерваторії. Проте, зізнатися у своїх почуттях не наважилася. Нині, співачка ні крапельки не шкодує про це. Жінка впевнена, що єдине кохання її життя, це її чоловік Олександр Ксенофонтов.

Українські зірки розповіли про своє перше кохання
Українські зірки розповіли про своє перше кохання

Сергій Бабкін

Перше кохання Сергій зустрів у дитячому садку. Сміливий хлопчик постійно бігав за дівчатами та ліз до них цілуватися. Після чого дівчина не раз жалілася на поведінку Бабкіна виховательці, якою, до речі, була мама співака. Пізніше, бувши школярем, він знову зустрів свою кохану та нагадав їй про свої почуття.

Українські зірки розповіли про своє перше кохання
Українські зірки розповіли про своє перше кохання

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.