Була його музою, а стала жінкою, яку кинули заради іншої: що відомо про колишню дружину Святослава Вакарчука

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук декілька років тому повідомив про серйозні зміни у своєму особистому житті. Як це відбувалося та що відомо про його колишню дружину?

Впродовж 20 років колишню дружину Святослава Вакарчука Лялю Фонарьову називали його музою. Жінка надихала музиканта на створення нових хітів, знімалася в його кліпах, а також, поговорюють, допомагала йому колись будувати кар’єру. І увесь цей час вона знаходилася в тіні зірки.

Було відомо, що обраниця артиста старша за нього. Нібито вони познайомилися вже в медійних кругах, і свого часу Ляля пішла від свого чоловіка заради молодого співака.

Святослав Вакарчук розповів про свою колишню дружину Лялю Фонарьову

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук розповів про свою колишню дружину Лялю Фонарьову

Вакарчук усіма силами намагався захистити сім’ю від публічності, а тому було навіть невідомо, чи рідна йому дочка, яку вони виховували в шлюбі. Втім, найпопулярніша версія — вона спадкоємиця жінки від попереднього шлюбу.

Окрім того, багатьом фанатом було незрозуміло, чому внаслідок великого кохання пара так і не побралася. З’являлися чутки, що весілля закохані зіграли лише 8 років тому, але вони були нічим не підтверджені, і є висока імовірність того, що насправді ніякого торжества не було.

І як сніг на голову прийшла новина 2021 року про те, що Святослав Вакарчук розлучається зі своєю дружиною, а також незабаром стане батьком. В мережі його почали звинувачувати в адюльтері, адже саме це так це виглядало.

Але також є шанс, що музикант вже давно не жив зі своєю дружиною, і просто не повідомляв про розрив. Це доволі часто практика серед зірок, які не розраховують найближчим часом побудувати нову сім’ю, а тому не можуть і побудувати стратегію.

Оточення зіркового сімейство говорили про те, що Ляля дуже важко сприйняла новину, а її стан здоров’я погіршився. Також Святославу ставили у провину те, як він вчинив зі своєю дружиною. Мовляв, завдячує їй багато чим. Сама Ляля не сказала жодного слова в публічному просторі, і досі продовжує мовчати, захищаючи свою родину від скандалів. Так само Святослав досі не представив публіці дівчину, яка народила йому вже двох дітей.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?