Була його музою, а стала жінкою, яку кинули заради іншої: що відомо про колишню дружину Святослава Вакарчука

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук декілька років тому повідомив про серйозні зміни у своєму особистому житті. Як це відбувалося та що відомо про його колишню дружину?

Впродовж 20 років колишню дружину Святослава Вакарчука Лялю Фонарьову називали його музою. Жінка надихала музиканта на створення нових хітів, знімалася в його кліпах, а також, поговорюють, допомагала йому колись будувати кар’єру. І увесь цей час вона знаходилася в тіні зірки.

Було відомо, що обраниця артиста старша за нього. Нібито вони познайомилися вже в медійних кругах, і свого часу Ляля пішла від свого чоловіка заради молодого співака.

Святослав Вакарчук розповів про свою колишню дружину Лялю Фонарьову

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук розповів про свою колишню дружину Лялю Фонарьову

Вакарчук усіма силами намагався захистити сім’ю від публічності, а тому було навіть невідомо, чи рідна йому дочка, яку вони виховували в шлюбі. Втім, найпопулярніша версія — вона спадкоємиця жінки від попереднього шлюбу.

Окрім того, багатьом фанатом було незрозуміло, чому внаслідок великого кохання пара так і не побралася. З’являлися чутки, що весілля закохані зіграли лише 8 років тому, але вони були нічим не підтверджені, і є висока імовірність того, що насправді ніякого торжества не було.

І як сніг на голову прийшла новина 2021 року про те, що Святослав Вакарчук розлучається зі своєю дружиною, а також незабаром стане батьком. В мережі його почали звинувачувати в адюльтері, адже саме це так це виглядало.

Але також є шанс, що музикант вже давно не жив зі своєю дружиною, і просто не повідомляв про розрив. Це доволі часто практика серед зірок, які не розраховують найближчим часом побудувати нову сім’ю, а тому не можуть і побудувати стратегію.

Оточення зіркового сімейство говорили про те, що Ляля дуже важко сприйняла новину, а її стан здоров’я погіршився. Також Святославу ставили у провину те, як він вчинив зі своєю дружиною. Мовляв, завдячує їй багато чим. Сама Ляля не сказала жодного слова в публічному просторі, і досі продовжує мовчати, захищаючи свою родину від скандалів. Так само Святослав досі не представив публіці дівчину, яка народила йому вже двох дітей.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.