Подружки не з простих: з ким товаришує та кому довіряє свої секрети головна поп-діва України Тіна Кароль

Тіна Кароль зрідка пускає когось у своє життя, однак в українському шоубізнесі є знаменитості, з якими поп-діва добре товаришує. З ким Кароль готова ділитись особистим, яке тримає за сімома замками?

Відома українська співачка Тіна Кароль звикла публічно не висловлюватись про своє особисте життя. За словами поп-діви, довіряти свої секрети вона не готова навіть найближчим. У 2021 році, в інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Кароль неочікувано зізналась, що насправді не має справжніх друзів – цей момент в її житті є “пробілом”. Однак в ефірі зірка сказала, що щиро хотіла б навчитись дружити по-справжньому.

З ким товаришує Кароль

Проте в українському шоубізнесі є зіркові жінки, з якими Кароль добре товаришує. Катерина Осадча є хорошою приятелькою Тіни вже протягом багатьох років. Знаменитості працювала разом над культовим співочим талант-шоу “Голос країни”, де Осадча була ведучою, а Кароль – зірковою тренеркою. Також телеведуча неодноразово брала інтерв’ю в поп-діви на різних заходах в рамках проєкту “Світське життя”. Відверті розмови про смерть свого чоловіка та особисте життя Кароль довіряла саме Осадчій. І навіть попри конфлікт, що стосувався недоречного питання від Осадчої про сина Тіни Кароль, зіркові жінки і до сьогодні продовжують товаришувати.

“Що було, то загуло. У нас, як у справжній українській родині, б’ються, а потім сідають за стіл!”, — прокоментувала Тіна давній скандал з Катериною.

Не з простих: як виглядають найближчі друзі Тіни Кароль
Не з простих: як виглядають найближчі друзі Тіни Кароль

Кілька років тому, поціновувачів творчості Тіни Кароль та Юлії Саніної з гурту The Hardkiss вразив неочікуваний дует співачок. Зірки неодноразово влаштовували спільні шоу, а цей дует гучно обговорювався в Мережі. Взаємодії артисток вказували шанувальникам на їхні близькі дружні стосунки. Нещодавно, в ефірі проєкту “Пекельні борошна” Саніна розповіла, що вони з Тіною є хорошими знайомими:

“Я відчуваю до неї теплоту і вона до мене. Списуємося”, – прокоментувала співачка.

Не з простих: як виглядають найближчі друзі Тіни Кароль
Не з простих: як виглядають найближчі друзі Тіни Кароль

Ще одна жінка з якою Кароль доволі часто спілкується – її тренерка з аштанга-йоги. Для відданих шанувальників не секрет, що співачка підтримує активний спосіб життя, регулярно займається спортом та слідкує за своїм харчуванням. Час від часу Кароль публікує світлини зі своїх тренувань, які регулярно проводить із тренеркою по відеозв’язку.

Не з простих: як виглядають найближчі друзі Тіни Кароль
Не з простих: як виглядають найближчі друзі Тіни Кароль

Схожі статті

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?