14 історій кохання до 14 лютого: три зіркові пари, які не мають спільних дітей і не соромляться цього

Життя без стандартів: зіркові пари, що не мають спільних дітей і не поступаються перед суспільними очікуваннями, розповіли про свої стосунки. Як живуть Потап і Настя, Дорофєєва і Кацурін та інші?

Потап і Настя

Потап і Настя Каменських

У 2019 році шанувальники дуету Потап і Настя здивувалися відкриттю, на яке чекали кілька років – артисти виявили своє кохання один до одного. Під час свого весілля пара оголосила про цю закоханість, і відразу ж в мережі розпочали поширюватися чутки про вагітність Каменських. Однак, все це було через невдалі фотографії артистки, бо у Потапа та Насті ще немає спільних дітей. Вони не вважають себе “чайлд-фрі” парами і мріють про малят.

За словами Насті, вона обурена запитаннями про дітей. Вона вважає, що діти – це особиста справа кожної сім’ї, і обговорювати їх народження мають право лише майбутні батьки. Крім того, Каменських дратує, коли їй докоряють, що вона на тому віці, коли вже пора ставати матір’ю.
Співачка підкреслила, що народить дитину тоді, коли вважатиме за потрібне і не буде планувати конкретний час її народження.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Українська зірка музичної сцени Надія Дорофєєва нещодавно уклала нове подружжя. Вона стала дружиною Мишка Кацуріна, відомого музиканта та ресторатора, з яким вона була доброю знайомою протягом багатьох років перед тим, як їхні стосунки переросли у романтику.

Її перший шлюб був бездітним, так як ні Надія, ні її колишній чоловік, співак, комік та волонтер Володимир Дантес, не мали наміру мати дітей. Проте, здається, погляди Дорофєєвої на це питання змінилися. Вона раніше не серйозно розглядала таку можливість, проте тепер заявила, що готова до материнства.

Слід зазначити, що новий чоловік артистки вже має двох дітей з попереднього шлюбу.

Наталя Могилевська та Валентин

Наталія Могилевська зі своїми донечками

В даний час знаменитість живе з чоловіком на ім’я Валентин і стверджує, що нарешті стала щасливою. Пара удочерила двох дівчаток, і тепер мають повноцінну сім’ю.

Особистість обранця виконавиці вона поки не розкриває, але іноді все ж таки відкриває завісу, розповідаючи про нього у своїх інтерв’ю. Валентин родом із Києва, проте багато років прожив у США, де має свій бізнес.

Після 24 лютого 2022 року він повернувся на батьківщину та став активним волонтером. Також відомо, що коханий виконавиці значно старший за неї. Однак різниця у віці не стала на заваді любові та взаєморозуміння пари.

За словами виконавиці, вона вперше за довгий час по-справжньому щаслива у особистому житті. Саме тому 48-річна знаменитість разом зі своєю другою половинкою на початку великої війни зважилася на усиновлення дітей, яким зараз 3,5 та 12 років. Їх звуть Мішель та Софія.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.