Свечкоренко із Холостячки-2 вразив зізнанням після одруження з молодою: “Не треба мати справи з малолітніми”

Екс учасник популярного романтичного реаліті-шоу холостякчка-2 Роман ренко дав доволі цікавий коментар на рахунок нового фільму. Хто думає зірка?

Роман Свечкоренко по праву вважався майже головним претендентом на серце Злати Огнєвіч, яка попри те, що спочатку вигнала його з проєкту, прийняла рішення повернути чоловіка. Психолог одразу ж сподобався аудиторії, і складалося враження, що співачці він також не може не запасти в серце.

Екс-учасник Холостячки-2 Свечкоренко розповів про проблеми через різницю у віці

Екс-учасник Холостячки-2 Роман Свечкоренко розповів про проблеми через різницю у віці

Але в результаті було прийняте абсолютно інакше рішення. Злата пізніше його пояснила. Мовляв, їй завжди подобалися чоловіки, які проявляли до неї холод та відсторонятлися. Саме тому Андрій Задворний мав найбільше шансів, які пізніше і реалізував.

Але кохання не сталося. Бізнесмен майже через місяць вирішив розійтися з артисткою, і хтозна, можливо продюсери прикрасили цей термін, і насправді роман завершився набагато раніше. Як відомо, учасники досить довго замовчують, що насправді відбувалося під час зйомок, і які взаємини між ними складалися.

На даний момент відомо лише про Максима Чмерковського та його історію з дівчатами з першого сезону, коли холостяк одразу ж пошкодував про свою участь і насправді так нікого і не обрав.

Цікаво, що Роман майже одразу знайшов свою любов після завершення зйомок. Саме тому користувачі майже впевнені, Лєра з’явилася набагато раніше. Не так давно вони зіграли весілля.

Дівчина набагато молодша за свого обранця, однак нещодавно психолог дозволив собі дуже цікавий коментар про різницю у віці.

Екс-учасник Холостячки-2 Свечкоренко розповів про проблеми через різницю у віці

“Подивилися фільм. Якщо сказати коротко, він про те, що не треба мати справи з малолітніми людьми, але загально фільм непоганий. А Лєрі сподобався”

Після перегляду нового фільму чоловік поділився висновком про те, що не варто зв’язуватися з малолітніми людьми.

Примітно, що раніше у чоловіка розпитували, як він будує взаємини з дівчиною, яка відверто юна.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.