Глибоко вагітна Лілія Ребрик показала наймодніший жіночий костюм 2024 року: “Тож і я – у тренді”

Хто сказав, що жінка при надії має бути тільки ніжною та скромною? Телеведуча Лілія Ребрик наочно показала, як має виглядати сучасна мама.

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик, яка зовсім скоро втретє стане мамою, вважає, що вагітна жінка має бути різною – не лише скромною та ніжною, а й спокусливою та яскравою. Так, нещодавно знаменитість знялася у незвичайній фотосесії, на якій постала у кардинально різних образах. У першій частині зйомки Лілія позувала у милій світлій сорочці у смужку, майже без макіяжу та босоніж.

Другий образ був абсолютно в іншому амплуа. У кадрі глибоко вагітна Ребрик постала в червоному костюмі, що складається з довгих штанів-палаццо та об’ємного жакета оверсайз, який був одягнений на оголене тіло. Доповнили аутфіт туфлі на підборах, ефектна зачіска та яскравий макіяж. У коментарі Лілія пояснила, що свідомо обрала такий провокаційний образ, щоб трохи додати яскравих фарб “у це безбарвне життя”.

Знаменитість нагадує, що у 2024 році, який проходить під знаком Зеленого Дерев’яного Дракона за китайським календарем, заведено носити яскраво-червоний колір, який, як вважають на сході, притягує удачу.

Вагітна Лілія Ребрик показала стильний костюм у наймоднішому кольорі
Вагітна Лілія Ребрик показала стильний костюм у наймоднішому кольорі

“Тож і я – у тренді”, – написала Ребрик у коментарі.

Зазначимо, що астрологи справді радили зустрічати 2024 рік у одязі червоного кольору, але за версією інституту кольору Pantone головним відтінком 2024 року було визнано ніжно-персиковий. Однак яскраві червоні відтінки також повинні обов’язково бути в гардеробі сучасної стільної жінки. Наприклад, український дизайнер Андре Тан, у своїх соцмережах розповів, що у 2024 році дуже стильно поєднувати у своєму образі червоний та сірий відтінки. На думку модельєра, це одвічна класика і навів кілька прикладів модних трендових комплектів.

Андре Тан показав наймодніші поєднання кольорів у 2024 році
Андре Тан показав наймодніші поєднання кольорів у 2024 році

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.