“Схудла, і вам це пасує”: 48-річна Могилевська вразила зовнішнім виглядом – часу на їжу як завжди немає

Співачка Наталія Могилевська вразила кардинальними змінами у зовнішності. Першим помітив це її "заклятий друг" скандальний блогер Богдан Беспалов.

Співачка Наталія Могилевська останнім часом часто фігурує у заголовку ЗМІ. Найнесподіванішою новиною стала поява в її родині двох дочок, яких співачка удочерила. Наступною новиною має стати її феномінальне перетворення. Так, напередодні знаменитість засвітилася на прем’єрі документального фільму Алана Бадоєва “Довга доба”, де зібралося багато зірок українського шоу-бізу. На заході співачка з’явилася у стильному монохромному образі чорного кольору, що складався із брюк-палаццо, блузи на блискавці та об’ємного бомбера. Завершили образ знаменитості взуття на високих підборах та масивні окуляри з прозорим склом.

На заході був присутній і скандальний блогер Богдан Беспалов, який у своїх програмах про таємниці та плітки про зірок часто критикує Могилевську. Вже пізніше у своєму ТГ-канелі блогер напише враження про зустріч з артисткою. За словами блогера, який, як з’ясувалося, працював із Могилевською з 2021 по початок 2022 року і навіть написав їй пісню у співавторстві Вадимом Лисицею та Русланом Талабірою, спілкування було дуже емоційним із взаємними претензіями.

“Висновок: Нічого не змінилося. Токсичність Наталі набула ще більшої домінуючої фази. Значно схудла. Виглядає чудово – однозначно лайк. Але агресію так і не здолала. Худа, зла, зголодніла Легенда… – це не про підколоти, а ділюсь власними відчуттями”,- пише Беспалов.

Богдан Беспалов про Наталю Могилевську
Богдан Беспалов про Наталю Могилевську

Вже наступного дня кардинальні зміни на вигляд помітили і шанувальники. Так, у мікроблозі Могилевської з’явилися фотографії, на яких вона сидячи в салоні авто їсть овочі із двома шматочками хліба.

“Мчу на репетицію, години на їжу як завжди немає …”, – повідомила артистка.

У Мережі відразу з’явилися коментарі:

“Ви дивовижно виглядаєте”, “Схудла і Вам це пасує”, “Виглядаєте щасливою”, “Дуже класно виглядаєте! Красуня!”, “Яка ві гарна. материнство вам на користь”, “аталю, Ви виглядаєте дуже гарно, очі сяють”, “Яка Наталка тільки крута!!! Немає гілоуронових губ, пластики носа, видалених кліків біша. Людина досягла успіху без усієї мішури. Просто талантлива, впевнена в собі, працьовита та не закомплексована. Пройшли ті години коли жінки розвивали таланти маючи тільки іскру і енергію в собі і таким чином привертали увагу людства до особистості людини!”,- писали захоплені шанувальники.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.