Сів на шию співачки і сидить: немолодий коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку вразив зізнанням про їхні стосунки

Бойфренд знаменитої російської співачки українського походження Ані Лорак Ісаак розповів публіці про те, які в них зараз стосунки. Чи разом пара?

Як відомо, після 24 лютого Ані Лорак зникла майже на півроку. Телефонували, що в неї виникли не тільки репутаційні проблеми. Нібито зірка збанкрутувала. Зв’язку з цим їй також прописували розставання з її обранцем Єгором Глібом, який нібито був зацікавлений здебільшого лише в коштах.

Так чи інакше, на зв’язок Кароліна вийшла лише через 6 місяців. З’ясувалося, що увесь час вона перебувала в Європі, проходила духовні практики і намагалася пройти до себе. І звичайно, українці не оцінили цього, адже замість того, щоб захищати свою батьківщину, хоча б в медійному просторі, Кароліна почала показувати, що вона жертва.

Ісаак Віджраку розповів про свої стосунки з Ані Лорак

Коханий зрадниці Лорак Віджраку показав її кулінарні здібності
Ісаак Віджраку розповів про свої стосунки з Ані Лорак

Але головною ціллю перебування зірки там став її тренер Ісаак Віджраку. Фанати артистки одразу запідозрили, що вона не просто так постійно проводить з ним час, а вже пізніше з’ясувалося, що між ними дійсно закрутився роман.

Ісаак виявився доволі не молодим. В нього є доросла дочка, а також шлюб позаду. Чоловік попри своє проживання в Іспанії має грецьке коріння, а також своє бачення ситуації. Він навіть намагався захистити Ані Лорак від хейтерів, але у ході розмови з блогером Богданом Беспаловим дозволив собі вислови, які назавжди зробили його небажаною персоною в українському медіапросторі.

Тривалий час пара зустрічалися на відстані, влаштовуючи побачення у різних країнах, але зараз стало відомо, що Ісаак все ж таки переїхав до Ані Лорак. Попри те, що в нього там немає заробітків та свого житла, він живе в російській федерації на хлібах своєї коханки.

Також чоловік нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільний знімок, у дописі до якого написав про свої почуття та стосунки з артисткою.

Ісаак Віджраку розповів про свої стосунки з Ані Лорак

“Коли любов сильна, відстань, країни чи мова – не перешкода, а запрошення у незвідане”

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.