Трінчер розповіла, чи вільне її серце після розлучення з Волошиним – розкрила плани на День всіх закоханих

22-річна акторка та співачка Анна Трінчер восени 2023 року офіційно заявила про розлучення з блогером Олександром Волошиним. Днями зірка прокоментувала, чи вільне її серце після розриву

Розлучення Трінчер та Волошина

Артистка Анна Трінчер та блогер Олександр Волошин зіграли весілля у 2022 році. Шанувальники знаменитостей захоплювались цією історією кохання, однак згодом Мережею почали ширитись чутки про ймовірний розрив пари. Протягом тривалого часу зірки спростовували закиди про їхнє розлучення та удавали, що у їхніх взаєминах не відбулось нічого критичного.

Восени 2023 року Трінчер та Волошин зробили своє розлучення однією з найобговорюваніших тем. Пара записала спільне відео, в якому розставила всі крапки над “і” та врешті зізналась, що будуватиме своє майбутнє порізно.

“Це дуже болісна для мене тема. Розлучення – це маленька смерть”, – прокоментувала Анна.

Трінчер поділилася планами на День закоханих після розлучення з Волошиним
Трінчер поділилася планами на День закоханих після розлучення з Волошиним

Чи вільне зараз серце Трінчер?

Через кілька місяців Трінчер все-таки змогла відпустити минуле. За її словами, до ексчоловіка Волошина вона наразі не має жодного відношення. Зараз її душу наповнює творчість та бажання будувати власну кар’єру. Таким чином артистка натякнула, що поки не зацікавлена у нових романтичних історіях.

“Я вже трансформуюся більше пів року. Це почалося за чотири місяці до розлучення, бо розлучення не робиться просто в один момент”, – додала Трінчер.

Хоч рішення про розрив далось їй важко, згодом Анна знайшла в собі сили сфокусуватись на власних потребах.

У своєму особистому фотоблозі в Instagram Анна Трінчер розповіла шанувальникам про своє ставлення до Дня закоханих та жартома розсекретила, як планує провести 14 лютого.

“Офіційно переходжу в категорію старих злих бабусь, які ненавидять парочок на вулиці, які будуть цілуватись в цей день”, – написала Трінчер у Insta-storie.

Трінчер поділилася планами на День закоханих після розлучення з Волошиним
Трінчер поділилася планами на День закоханих після розлучення з Волошиним

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.