Відкрив своє серце не тільки для дружини Христини: Григорій Решетнік вразив зізнанням про свої почуття

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік вперше за тривалий час розповів про свої почуття, і не тільки до своєї коханої дружини. Що мав на увазі зірка?

Українські шоу-бізнес не може похизуватися великою кількістю зразкових сім’янинів серед чоловіків. Все ж таки зіркам дозволено мати статус мачо, і ніхто їх за це не засудить. Навпаки, це часто допомагає їм набрати популярність, адже жінки претендують на серце відомого холостяка.

Однак, Григорій Решетнік завжди дотримувався іншої лінії поведінки, і навіть не дозволяв думати про те, що в його душі може бути хтось, окрім його коханої дружини. Так, навіть в своїх інтерв’ю він не розповідав про колишніх обранець, роблячи вигляд, наче їх ніколи не існувало, і була лише його дружина Христина.

Григорій Решетнік розповів про почуття до своєї сім’ї

Григорій Решетнік розповів про почуття до своєї сім’ї

З зірковою багатодітною матір’ю публіка знайома вже багато років. Христина була разом з Григорієм впродовж усього його кар’єрного шляху. І звісно, сама досягла успіху за цей час: вона веде свій особистий блог в соціальній мережі Instagram, допомагає чоловіку як агент, і звісно займається дітьми, що також дуже цікаво підписникам, які слідкують за контентом жінки.

Христина стала певним прикладом того, як дівчина, маючи неймовірну кількість обов’язків та завантаженість, може лише розквітати з часом, якщо поруч з нею є не тільки успішний чоловік, але й дуже дбайливий та уважний.

Григорій же в свою чергу не припиняє зізнаватися в коханні своїй дружині, але велика частина любові в медіа також дістається дітям.

Григорій Решетнік розповів про почуття до своєї сім’ї. Скріншот особистої сторінки зірки

Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео ролик, на якому показав, як його кохана танцює з синами. У дописі він заявив, що “вони – його кохання”.

Для користувачів такі знаки уваги від Григорія вже не новина, адже він постійно зізнається дружині в своїх почуттях публічно. Зокрема, вона навіть з’являється на його шоу, та зайвий раз демонструє силу їхнього кохання.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?