“Що вона меле?”: Анастасія Приходько публічно поскандалила з Наталією Холоденко – яка причина конфлікту?

Анастасія Приходько завжди сміливо дозволяє собі критикувати своїх колег і не тільки у мережі, і часто отримує відповідь. Для неї це не в новинку, однак для Холоденко, можливо, це несподіванка.

Як відомо, Анастасія Приходько активно критикувала колег по цеху з 24 лютого, і досі час від часу це робить. Від когось вона отримала відповідь, від когось ні. Втім, з Наталією Холоденко вона поки що не конфліктувала. Відома психологиня вже 2 роки проживає за кордоном, куди евакуювалася з Києва 2022-го.

Анастасія Приходько та Наталія Холоденко розкритикували одна одну в мережі

Анастасія Приходько та Наталія Холоденко розкритикували одна одну в мережі. Скріншоти особистих сторінок зірок

Камінь у город колеги першою кинула саме Анастасія. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі думку про сказане психологом. Так, співачку роздратувало, що Наталія намагалася заспокоїти свою публіку, і заявляла, що немає необхідності розводити паніку та завчасно падати духом. Приходько трактувала це як підтримку тих фігур в українському просторі, які зараз активно критикуються співвітчизниками.

“Якби ви тільки знали, як мене дратує ось цей психолог. Що вона меле і для кого?” – написала Анастасія.

Відповідь від Холоденко не змусила на себе чекати. Зірка заявила, що співачка намагається таким чином привернути до себе увагу, адже її музику ніхто не слухає. А також додала, що їй подобається дратувати інших людей, адже назад вона отримує енергію, яка пробігає по її тілу і надає їй мотивація рухатися далі, так як вона бачить, що їй заздрять.

Анастасія Приходько поки що на цей випадок не відреагувала, хоча насправді артистка ніколи не змушує довго очікувати на гостреньку відповідь.

Нагадуємо, що раніше у Наталії Холоденко також був конфлікт з українським блогером, який звинувачував її у тому, що вона не етично повелася як професіонал, закохавшись у свого клієнта та розбивши його сім’ю. Нібито, сама з ним вона проживає на даний момент в Європі.

Холоденко висміяла блогера, але не спростувала його слів. Так само зірка у той самий час потрапила у скандал пов’язаний з Дмитром Карпачовим.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.