З Аксельродом давно не бачили разом: Олена Мозгова засвітилася з дочкою у Львові – “Хоче повернутись…”

Продюсер Олена Мозгова разом із своєю молодшою донькою побувала у Львові. Папи Соломії - співака Девіда Аксельрода знову поряд не було.

Продюсер Олена Мозгова, яка нещодавно відзначила свій 50-річний ювілей, вирішила показати молодшій дочці Саломії Львів. Про те, що вони знаходяться в одному з найкрасивіших міст України, зірка повідомила на своїй сторінці Fecebook, опублікувавши фото з видами з вікна ресторану Панорама.

Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова
Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова

Потім Олена разом із дочкою вирушила на екскурсію. Деякі фотографії Олена оприлюднила у соцмережах. У кадрі Соломія позує на тлі головних визначних пам’яток стародавнього міста – ринкової площі, на оглядовому майданчику, де розкриваються захоплюючі види, у дворику популярного ресторану Mons Pius і т.д.

Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова
Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова
Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова
Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова

Своїми враженнями від прогулянки продюсер відразу поділилася в коментарі. За словами Олени, Львів справив на Соломію незабутні враження. Дівчинка навіть сказала, що він красивіший за Кракова і навіть Відня. Мозгова також зазначила, що місто неймовірно змінилося.

“Сама у захваті! Добре, чисто, затишно, смачно! – написала продюсер.

Вже трохи пізніше на коментар своїй колезі співачці Марі Бурмака, яка у цей час перебувала у Варшаві і дуже шкодувала, що їм так і не вдалося зустрітися, Мозгова відповіла, що вони планують тепер бувати у Львові часто, бо Соломії дуже сподобалось і дівчинка хоче повернутися.

Зазначимо, що у поїздці Олена та Соля були лише вдвох. Тато дитини – співак Девід Аксельрод вже давно не з’являється на знімках у соцмережах подружжя. Навіть не її День народження, 9 лютого, артист нічого не опублікував. Де знаходиться Девід також невідомо. Останнє відео оприлюднено 1 жовтня 2023 року. Більше жодних постів не з’являлося.

З Аксельродом давно не бачили разом
З Аксельродом давно не бачили разом

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?