Дантес розкрив, як маленький син називає Дашу Кацуріну – такого ніхто не очікував, навіть співак

Відео, на яких Володимир Дантес показує, як проводить час зі своєю коханою Дашею та її дітьми від першого шлюбу, завжди набирають десятки тисяч переглядів. Головна зірка маленький Ваня Кацурін.

Співак Володимир Дантес, який живе зі своєю коханою дизайнеркою та власницею популярного бренду одягу Дашею Кацуріною та її маленькими дітьми від першого шлюбу, оприлюднив кумедне відео, де показав, як вони проводять час.

Де живуть Дантес та Даша Кацуріна
Де живуть Дантес та Даша Кацуріна
Де живуть Дантес та Даша Кацуріна
Де живуть Дантес та Даша Кацуріна

Так, у короткому ролику парочка в домашньому одязі лежить на дивані перед телевізором. Разом із ними молодший син Даші, 2-річний Іван. За кадром чується голос Дантеса, який просить малюка назвати його ім’я. Іван відповідає – “Вова”. Потім Дантес цікавиться, як кликати його маму, потім Іван несподівано відповідає – “робота”.

Вже у коментарі Дантес напише, що це відео присвячується всім працюючим мамам, натякаючи на те, що його кохана теж надто багато часу присвячує розвитку свого бізнесу.

В Мережі, як завжди, писали, що це наймиліше, що можна було побачити сьогодні.

“Які ж ви класні. щастя вашій батьківщині та миру в країні)”.

Багато компліментів отримала Даша, яка не перестає вражати своєю безпосередністю та неймовірною харизмою. Це не єдиний ролик, де Дантес показує маленького Івана. Нещодавно артист навчав малюка правильно вимовляти слова – “макарони” і “запіканка”. Багато шанувальників вже визначили, що це найулюбленіша рубрика у контенті Дантеса.

Нагадаємо, що в нещодавньому інтерв’ю Даша Кацуріна розповіла, як пережила розлучення зі своїм чоловіком – Михайлом Кацуріним, який пішов до дружини Володимира Дантеса – Наді Дорофєєвої. У коментарі дизайнерка зазначила, що це співпало з самим початком війни та що вона нікому не забажає такого досвіду. Щоправда, Кацуріна зазначила, що саме в цей момент відчула себе дорослою та сильною та вперше почала собі подобається. Трохи згодом у житті молодої мами з’явився Дантес.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?