Маша Полякова розкрила подробиці особистого життя: показала нового красеня і зізналась, чи живуть вони разом

Маша Полякова пішла по стопах зіркової матусі. Наразі 19-річна дівчина будує власну творчу кар'єру, веде публічне життя та ділиться особистим, що неабияк цікавить її фоловерів

Маша Полякова активно веде особисті блоги у Instagram та TikTok. Через неабияку схожість із зірковою мамою, співачкою Олею Поляковою, Машу почали впізнавати у соцмережах. Згодом у дівчини з’явилась і власна фан-база, тож вона почала будувати музичну кар’єру та продовжила розвиватись, як блогерка.

Маша не соромиться розкривати подробиці свого особистого життя, тож шанувальники завжди залишають в курсі усіх подій. Нещодавно молода блогерка з’явилась в ефірі проєкту “33 запитання від Люкс ФМ”. Донька Полякової розповіла багато нових деталей про своє життя та не оминула й тему романтичних стосунків. Дівчина зізналась, що раніше користувалась додатками для знайомств, однак зараз вони не потрібні, адже її серце зайняте красенем, якого звуть Роман. В інтерв’ю блогерка розповіла, що зустрічається з новим бойфрендом, проте жити разом пара поки не збирається.

“Інколи він може залишитись на ніч, але я живу одна. Це моя квартира, мій простір. Якщо він хоче жити разом, то нехай орендує квартиру”, – прокоментувала Полякова.

Як виглядає новий бойфренд Маші Полякової
Як виглядає новий бойфренд Маші Полякової

Нагадаємо, що в кінці 2023 року Маша Полякова приголомшила шанувальників новиною про розлучення з бойфрендом Артуром, після року стосунків. В рамках проєкту “Ранок у великому місті” Маша розповіла, що Артур, з яким вона познайомилась під час навчання в Лондоні, наразі є пройденим для неї етапом. Пара розійшлась, через корисливі мотиви хлопця. За словами Полякової, він насправді не кохав її, а лиш намагався стати популярним, завдяки її впізнаваності.

“Він показав, яка він людина насправді. Я йому взагалі не подобалась і це все було тому, що він хотів нагнати собі підписників”, – розповіла Полякова.

Як виглядає новий бойфренд Маші Полякової
Як виглядає новий бойфренд Маші Полякової

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?