Наталія Могилевська вперше розповіла, чим їй довелося пожертвувати заради усиновлення дітей: “Це важко”

Відома українська співачка Наталія Могилевська декілька місяців тому зізналася у тому, що в її житті з'явилися дві прекрасні дівчинки, яких вона вдочерила.

Мабуть сімейний статус Наталії Могилевської досі залишався-б великою загадкою та таємницею, якби блогери не розкрили правду про артистку. Так, наприкінці минулого року в мережі з’являлася інформація про те, що співачка засвітилася разом з маленькою донечкою в Києві.

Мовляв, характер їхніх відносин був зрозумілий одразу, і очевидно, що артистка стала матір’ю. Співачка не стала коментувати дану ситуацію, чим лише підігріла плітки, але вже через декілька тижнів зізналася, що виховує двох прекрасних дівчат.

Наталія Могилевська розповіла, що змінилося після усиновлення нею дітей

Артистка також відмовилася показувати своїх дочок журналістам. Вона аргументує дане рішення тим, що вони проходять адаптацію, мають соціальне життя, і слава їхньої прийомної матері може серйозно зашкодити їхньому навчанню.

Але вже зараз Наталя Могилевська досить відкрито говорить про свій побут та нову роль. Наприклад, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона оприлюднила лінійку свіжих кадрів, на яких постала у власному автомобілі під час споживання салату.

Судячи з вигляду артистки, вона готувалася до корпоративу чи заходу, адже на голові в неї були бігуді, а на обличчі готовий макіяж. Тобто, до виступу залишалося декілька годин. Щоб зекономити свій час Наталія поїла під час поїздки.

Наталія Могилевська розповіла, що змінилося після усиновлення нею дітей

Побачивши овочі у тарілці Могилевської користувачка поцікавилася, чи являється артистка вегетаріанкою. У свою чергу зірка відповіла, що раніше була, але зараз для неї це дуже важко, так як є сім’я.

Наталія Могилевська розповіла, що змінилося після усиновлення нею дітей. Скріншот коментарів під публікацією артистки

Тож співачці довелося пожертвувати своїм образом життя заради людей, яких вона любить більше всього, і дані зміни також зачепили її харчування.

Нагадуємо, що ще декілька років тому Наталя Могилевська показувала, як намагалася схуднути.

Схожі статті

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.