Білик талановито поставила на місце Кіркорова за нахабне виконання її пісні: Зібров і не тільки підтримали

Українська співачка Ірина Білик після того, як побачила, що Кіркоров виконав на Донбасі її пісню "Сніг", написала потужні вірші та супроводжувала їх відео. Реакція у Мережі.

Учора, 13 лютого, у Мережі розлетілося відео, де російський співак Філіп Кіркоров виконує в окупованій Горлівці легендарну пісню української співачки Ірини Білик “Сніг”. Цинічність вчинку, так званого, скасованого “короля естради” вразила не лише українців, а й автора знаменитого хіта – співачку та композитора Ірину Білик. Зірка, побачивши ролик, не змогла промовчати та написала до нього звернення.

Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян
Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян

Так, на своїх інформаційних майданчиках у Instagram та YouTube Ірина Білик опублікувала ролик із кадрами зруйнованих міст України з мирними жителями, які внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ втратили близьких людей та свої дома. За кадром голос артистки, яка читає вірш, звернений до Кіркорова. З першого рядка відчувається біль та зневага. Співачка звинувачує свого колишнього колегу та друга за те, що він опустився і продав душу дияволу, щоб заслужити прощення за свій похід у “не ті двері”. Кожен рядок б’є у серце. У тексті Ірина каже, що Кіркоров за роки виконання її хіта так і не зрозумів його суті.

Як тільки публікація Білик з’явилася в Мережі, її відразу почали коментувати. Звичайні українці та знаменитості висловлювали слова підтримки, захоплювалися гідною відповіддю артистки, а також звинувачували Кіркорова у цинічності.

Павло Зібров написав – “Ірочко, підтримую тобі! Достойна відповідь! Сильно! Він знайде своє покарання, бумерангом повернеться”

Влад Дарвін: “Браво”.

“Геніально!”,”Проникливо!”, “До мурашок”, “Гідна відповідь. Але наврядчи він шось зрозуміє. Людина без душі”, “Браво Ірина! чудова відповідь! Пишаюся і вірю, що буде так, як ви сказали “Ви неймовірна жінка! Дуже сильні і глибокі слова, але… саме “він” їх навряд чи зрозуміє…”,- писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?