Білик талановито поставила на місце Кіркорова за нахабне виконання її пісні: Зібров і не тільки підтримали

Українська співачка Ірина Білик після того, як побачила, що Кіркоров виконав на Донбасі її пісню "Сніг", написала потужні вірші та супроводжувала їх відео. Реакція у Мережі.

Учора, 13 лютого, у Мережі розлетілося відео, де російський співак Філіп Кіркоров виконує в окупованій Горлівці легендарну пісню української співачки Ірини Білик “Сніг”. Цинічність вчинку, так званого, скасованого “короля естради” вразила не лише українців, а й автора знаменитого хіта – співачку та композитора Ірину Білик. Зірка, побачивши ролик, не змогла промовчати та написала до нього звернення.

Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян
Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян

Так, на своїх інформаційних майданчиках у Instagram та YouTube Ірина Білик опублікувала ролик із кадрами зруйнованих міст України з мирними жителями, які внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ втратили близьких людей та свої дома. За кадром голос артистки, яка читає вірш, звернений до Кіркорова. З першого рядка відчувається біль та зневага. Співачка звинувачує свого колишнього колегу та друга за те, що він опустився і продав душу дияволу, щоб заслужити прощення за свій похід у “не ті двері”. Кожен рядок б’є у серце. У тексті Ірина каже, що Кіркоров за роки виконання її хіта так і не зрозумів його суті.

Як тільки публікація Білик з’явилася в Мережі, її відразу почали коментувати. Звичайні українці та знаменитості висловлювали слова підтримки, захоплювалися гідною відповіддю артистки, а також звинувачували Кіркорова у цинічності.

Павло Зібров написав – “Ірочко, підтримую тобі! Достойна відповідь! Сильно! Він знайде своє покарання, бумерангом повернеться”

Влад Дарвін: “Браво”.

“Геніально!”,”Проникливо!”, “До мурашок”, “Гідна відповідь. Але наврядчи він шось зрозуміє. Людина без душі”, “Браво Ірина! чудова відповідь! Пишаюся і вірю, що буде так, як ви сказали “Ви неймовірна жінка! Дуже сильні і глибокі слова, але… саме “він” їх навряд чи зрозуміє…”,- писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.