Віталій Козловський засвітився з жінкою в Києві та дав відповідь на скандал навколо себе: “На все свій час”

Знаменитий український співак Віталій Козловський потрапив у невеличкий скандал, але швидко виправдався та пояснив, що відбувається. Деталі в статті.

Минулого року конфлікт між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком розгорівся з новою силою, і це попри те, що він і так не вщухав ці останні 10 років. Досі співак вимушений виплачувати колишньому продюсеру гроші, і досі Ігор Кондратюк зовсім не збирається поступатися ні коштами, ні правами на виконання пісень.

Він вимагає, щоб виконавець дотримувався положень суду, навіть якщо на даний момент заробляє копійки. А це саме так у зв’язку з тим, що Віталій Козловський несе службу.

Віталій Козловський відповів на чутки про те, що він в Києві

Не так давно Вадим Лисиця не міг зрозуміти, як так сталося, що Віталій Козловський, який захищає свою батьківщину, вимушений вам віддавати майже усю свою зарплатню колишньому продюсеру і намагався закликати Ігоря Кондратюка до справедливості, але той лише розізлився та дав зрозуміти, що на жалість давити не варто. І хоча Віталій продовжує віддавати борг батьківщині, нещодавно його запідозрили у тому, що нібито ця інформація не відповідає дійсності.

Віталій Козловський відповів на чутки про те, що він в Києві

Так, співак засвітився в Києві у жіночій компанії, після чого фотографії потрапили до мережі. Звичайно, недоброзичливці не могли не відреагувати на даний контент, який був ледь не компрометуючий.

Але й сам співак не став чекати, поки ситуація стане кепською, і дав пояснення. За його словами, він залишається на тому самому місці, а в місті він, судячи з усього, з’явився у рамках свого вихідного.

“Привіт, дорогі друзі. Приємно вийти, точніше з’явитися перед вами, бо директ завалений повідомленнями: “З вами все гаразд?”, тобто зі мною. Зі мною все гаразд, на службі, як на службі. Мені б хотілося вийти до вас з гарною новиною, як мінімум такою якоюсь творчою, що, наприклад, виходить нова пісня чи відео. Але на все свій час”

Нагадуємо, що декілька років тому Віталій Козловський також зізнався, що сильно шкодує про свої виступи в москві, які він організовував після 2014-го. Але також зізнався, що хоча і може визнати свою помилку, змінити щось вже неможливо.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.