Серіал “Сліпа”: хто така бабуся Люба, яка допомагає розвʼязати найскладніші ситуації та чому її приховують

Серіал про незрячу провидицю виходить на українські екрани вже досить давно, однак досі глядачі не знають імені жінки, яка знімається в програмі.

Шоу, в якому в головній ролі виступає бабуся Люба, що не бачить очима, але бачить усю суть, добре знайома більшості українцям. Воно виходить у ранкову пору, а тому часто аудиторія переглядає випуски у себе на роботі.

Хто така бабуся Люба із серіалу Сліпа

Хто така бабуся Люба із серіалу Сліпа

І хоча в інших країнах є також подібна програма, все ж таки багато глядачів схиляються до думки, що бабуся дійсно має екстрасенсорні здібності, і дійсно не бачить. Втім, продюсери досить довго приховували її особистість, і досі не розкривають її. Що лише додає таємничості її фігурі.

Однак, нещодавно продюсер серіалу Дар’я Легоні-Фіалко розповіла про підбір головної героїні:

“Ми дуже довго шукали нашу бабусю, бо були впевнені, що в наш час все ще є справжні незрячі провидиці, які бачать долю та допомагають іншим людям. Ми шукали її неймовірно довго, і в якийсь момент навіть опустили руки і почали сумніватися, що знайдемо, – заявила продюсерка. — Але нам вдалося відшукати ту саму бабусю”

На даний момент головна версія — це бабуся, яка дійсно допомагає людям в реальному житті, і має таланти, які демонструє на екрані, і саме тому вона нібито не збирається розсекречувати своєї особистості. Тим не менш, в мережі поки що жодної інформації про неї немає. Але також існує імовірність того, що це робиться навмисно, щоб ще більше зацікавити глядачів та заінтригувати їх.

А нещодавно навіть з’явилася інформація про те, де може проживати героїня серіалу. За певними даними, вона мешкає в межах Верховинського району Івано-Франківської області, між селами Буркут, Грамотне та Пробійнівка.

Можливо з часом жінка прийме рішення розкрити себе публіці та поділитися з нею своїми секретами, та деталями життя. Чи є в неї сім’я, чи справжня її екранна онучка та інші подробиці.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.