Репяхова поскаржилася на Віктора Павліка: в День усіх закоханих не отримала бажаного. Пообіцяв виправитися

Дружина знаменитого українського співака Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова поскаржилася на чоловіка. На День Святого Валентина вона дуже хотіла отримати квіти.

Стосунки Віктора Павліка та Катерини Репяхової розпочалися у 2015 році. І хоча знаходилися пересічні громадяни, які постійно висловлювали свій негатив стосовно цих відносин, пара у 2020 році офіційно стала подружжям та вже наступного року ощасливила себе сином Михайлом.

І що цікаво, ворожка наворожила артисту ще й п’яту дружину, яка нібито має бути після розлучення з Катериною. Схоже, що блогерка не сприймає пророцтва близько до серця. Ба більше, вона вже неодноразово відповідала підписникам, що вважає коханого найкращим чоловіком та батьком.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила справжнім виглядом своєї шкіри
Репяхова поскаржилася на Віктора Павліка

День Святого Валентина – це прекрасна можливість ще раз нагадати, як сильно ви любите свою другу половинку, приділити їй увагу, а ще зробити приємно подарунком. Однак Катерина поділилася з підписниками Instagram-блогу, що бажаного, попри натяки, не отримала.

Молода дружина артиста оприлюднила з ним листування, в якому зауважила, що не отримала від нього квіти на свято. Імовірно, Катерина була дещо ображена на чоловіка, а він у відповідь попросив вибачення та пообіцяв виправитися. Каже, що навіть її публікація не наштовхнула коханого на ці думки.

“Та й таке дівчата. І публікація моя про квіти собі, ні на які думки його не наштовхнула”, – висловилася Репяхова.

Репяхова поскаржилася на Віктора Павліка

Далі блогерка оприлюднила повідомлення від одного з користувачів мережі, де жартома було зазначено, що Віктор Павлік ще дуже молодий. Мовляв, розуміння, що жінці потрібні квіти, приходить з віком. Репяхова посміялася у відповідь, а також в дописі зауважила, що привчає чоловіка до квітів вже 8 років.

“8 років привчаю його до квітів. І як горохом об стіну”, – зазначила блогерка.

Репяхова поскаржилася на Віктора Павліка

Сподіваємося, що Віктор Павлік таки взяв до уваги зауваження дружини й подарував їй квіти або інший презент.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.