Що не так з новою коханою Балана? Молода обраниця Дана зʼявилася з ним, але не змогла приховати свій секрет

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан, як завжди продовжує зʼявлятися у компанії дівчат, але вразив мережу своїм вчинком. Усі деталі в статті.

Здавалося б шанувальниці Дана Балана мають тішитися новині про те, що не так давно він вийшов в люди зі своєю новою обраницею. Все ж таки артист веде доволі закритий образ життя, а свої інтрижки залишає поза камерою. Поговорюють, що чоловік взагалі не зв’язує себе якимось обов’язками, і при цьому в нього постійно з’являються нові супутниці.

Мрія про те, що він побудує стосунки з Тіною Кароль також давно відійшла в минуле, адже тепер зрозуміло, що це був суто піар. Однак, нещодавно співак засвітився під час виходу в світ з дівчиною, яка дещо здивувала публіку.

Богдан Беспалов розповів про нову обраницю Дана Балана

Як виглядає нова кохана Дана Балана
Богдан Беспалов розповів про нову обраницю Дана Балана

Так, скандальний блогер Богдан Беспалов розповів про те, що артиста супроводжувала молода дівчина, яка молодша за нього ледь не вдвічі. Але це не головний нюанс.

Справа в тому, що журналіст впевнений — дівчина була настільки зацікавлена у Дані, скільки у просуванні, і він нібито про це прекрасно знав. За його словами, красуня вирішила взяти на себе зобов’язання супроводу, а в якості компенсації отримала нагадування в пресі, а також прикуту до неї увагу.

Блогер вважає, що можливо між молодими людьми навіть нічого такого немає, і незабаром красуня зникне так само неочікувано, як і з’явилася. Сам Дан жодним чином не коментував усе, що відбувається на даний момент в його особистому житті, і тим паче не згадував молоду блогерку.

Нагадуємо, що після 24 лютого стало відомо про місцезнаходження Балана. Виявилося, що саме в той момент він знаходився в Києві, мав вилетіти до себе на батьківщину, але не зміг реалізувати дані плани. Понад декілька тижнів він намагався перетнути кордон, і врешті-решт йому все ж таки це вдалося.

У курсі подій журналістів на той момент тримала його матір Людмила, яка дуже хвилювалася за сина і хотіла якнайшвидше поїхати додому. Зараз артист, за деякими даними, проживає на території Румунії, а взимку був в Молдові.

Схожі статті

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.