“Дякую тобі, що була нашою родиною”: вагітна Джамала повідомила про втрату в сім’ї та публічно попрощалася

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу раптовим прощанням, яке вона влаштувала публічно. Виявляється, в сім'ї сталося горе. Що відбувається?

Здавалося тільки нещодавно Джамала ощасливила своїх шанувальників новиною про те, що незабаром стане багатодітною матір’ю. Артистка знову очікує на дитину. А в неї вже округлився животик, а отже пологи можуть статися дуже скоро.

Вона не розповідає, коли насправді запланована народження дитини. Так само поки невідомо, яка стать у майбутнього малюка. Хоча не важко здогадатися, що фанати все ж таки розраховують на дівчинку. Адже в сім’ї зірки поки що виховуються одні хлопчики.

Вагітна Джамала повідомила про смерть свого улюбленця та члена родини

Джамала з обіймів Байдена потрапила в обійми Джорджа Клуні
Вагітна Джамала повідомила про смерть свого улюбленця та члена родини

Більше року артистка провела не вдома, а за кордоном. Її діти знаходилися в Туреччині. І за будинком слідкував лише її чоловік Сулейманов, який, судячи з усього і склав компанію улюблениці зірки, яка днями пішла з життя.

Неодноразово пухнаста з’являлася у кадрах зірки на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Втім, Джамала мало приділяла їй уваги в публічному просторі. Складалося враження, що вона дуже любить свою собаку, і тому також намагається змістити з неї фокус публіки. Але днями в родині сталося горе. Вік тварин короткий, і Джамалі доведеться поховати свою маленьку компаньйонку.

У своєму блозі співачка оприлюднила кадри на яких постала з покійною улюбленицею, а у дописі до них попросила в неї пробачення за те, як склалося її життя. Все ж таки останні роки пухнастій довелося чути вибухи, бачити, як родина швидко збирається для евакуації та проводити дні без господині.

Також зірка подякувала їй, що вона стала її родиною. До речі, у тваринки була доволі популярна та мила порода — шпіц. Але вона була доволі коротко підстрижена, судячи з усього, щоб уникнути великої кількості шерсті вдома.

Безумовно, це велика втрата і для діток Джамали, і для її чоловіка, які також привязалися до маленької подруги.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.