Ці знаменитості вас здивують: 5 найбільш несподіваних зіркових псевдонімів проти реальних імен по паспорту

Велика кількість зірок по всьому світу вибирають для виступів на сцені псевдоніми, адже вони набагато краще запам'ятовується і можуть скласти правильний образ.

Джамала

Джамала нарешті досягла бажаного та покинула Україну
5 найбільш несподіваних зіркових псевдонімів проти реальних імен

Маючи кримсько-татарське походження Джамала отримала ім’я, яке могло бути важким для запам’ятовування серед української публіки. Насправді артистку звуть Сусана Джамаладінова. Втім, вірні фанати, а також навіть оточення зірки ласкаво називають її Джа.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч відповіла, чи перекладатиме свої пісні на український лад
5 найбільш несподіваних зіркових псевдонімів проти реальних імен

Прекрасна Злата Огнєвіч народилася під ім’ям Інна Бордюг. Абсолютно нічого не заважало дівчині виступати під ним на сцені, але зірка захотіла чогось дуже індивідуального та нестандартного. А з часом настільки прикипіла до свого нового імені, що прийняла рішення змінити його в паспорті. Тож зараз Злата — це її справжнє ім’я.

Тіна Кароль

У Мережі з'явилося ретро-відео з виступу юної Тіні Кароль
5 найбільш несподіваних зіркових псевдонімів проти реальних імен

Тривалий час Тіну Кароль звинувачували у тому, що вона вкрала у Ані Лорак псевдонім, прочитавши його навпаки. В свою чергу артистка заперечувала це неодноразово, але так і не змогла довести, що не було жодного плагіату. Справжнє ім’я української поп-діви Тетяна Ліберман.

Наталя Могилевська

Наталія Могилевська розповіла, що змінилося після усиновлення нею дітей
5 найбільш несподіваних зіркових псевдонімів проти реальних імен

А от Наталія Могилевська прийняли рішення на рахунок взяття псевдоніму доволі зважено та продумано, адже її справжнє прізвище — Могила. Однак, свій секрет вона зберегти не змогла через Кузьму Скрябіна, який обожнював глузувати зі своєї колеги на камеру та розповідати глядачам про те, як співачці жилося у школі з таким прізвищем. Також ціллю його насмішок ставав їхній танцювальний дует з Ямою.

Софія Ротару

Софія Ротару покинула Україну
5 найбільш несподіваних зіркових псевдонімів проти реальних імен

Софія Ротару за паспортом Ротарь. Але в її випадку взяття псевдоніму було продиктовано бажанням відродити фамільному пам’ять, адже колись її предків дійсно звали Ротару, але радянська влада прийняла рішення про те, що необхідно спростити прізвище та надати їй більш “руський вигляд”.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.