Слідом за Кіркоровим Мілявська: на що готові російські артисти, щоб їх вибачили за “погану” поведінку

Уродженка Закарпаття співачка Лоліта Мілявська слідом за Кіркоровим намагається "відбілити" в очах росіян свою репутацію за участь у "сумнівній" вечірці. На що зірка готова заради рублів.

Після участі у скандально відомій вечірці Насті Івлєєвої у нічному клубі “Матадор”, частина російських зірок потрапили в “опалу”. Багато хто опинився у списках заборонених артистів – їм закрили доступ до концертних майданчиків та вирізали з усіх телевізійних програм. Не пощадили навіть “короля естради” Філіпа Кіркорова, якому довелося записати ганебне відео з безглуздими вибаченнями, що нібито він “увійшов не в ті двері”. Потім були слізні відео від блогерки Насті Івлєєвої, Ксенії Собчак, Діми Білана та Лоліти Мілявської. Що характерно, всі з’являлися перед камерами зі скорботними обличчями та у водолазках, які потім у Мережі отримали назву “пробачливі”.

На що готові російські артисти, щоб їх вибачили за погану поведінку
На що готові російські артисти, щоб їх вибачили за погану поведінку

Ймовірно, глибокі каяття зірок здалися патріотично налаштованим співвітчизникам і режиму не переконливими, і тоді, сподіваючись повернути собі втрачені рублі, колишні селебриті низкою поїхали на Донбас. Першим вирушив Діма Білан, за ним, прикусивши губи, “прімадонн” Філіп Кіркоров.

Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян
Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян

Тільки уродженка Закарпаття Лоліта Мілявська, чия мама та донька зустріли війну у Києві, чомусь зволікала, але не довго.

Так, після скасування своїх ювілейних концертів, співачка вирішила втретє звернутися до співвітчизників. Мілявська записала 4-хвилинне відео, на якому розповіла про всі свої “подвиги”, як відвідувала поранених у шпиталях під час минулих “військових зіткнень”, як купувала апаратуру та телевізори, як оплачувала лікування окупантам. Що виступала з концертами в окупованому Донецьку та Луганську тощо. Зазначимо, що раніше всі свої “заслуги перед батьківщиною” зірка старанно приховувала. Зате зараз, коли її позбавили заробітку, раптом прозріла і вирішила розповісти про це світу.

Цікаво, на що ще готові російські знаменитості, які “увійшли не в ті двері” заради зайвих рублів? А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.