Тепер ясно, у кого він такий красень: як виглядає рідний батько Дана Балана – не змінився, лише посивів

Мама молдавського співака Дана Балана опублікувала зворушливе привітання своєму чоловікові, з яким живе у шлюбі понад 40 років.

Після участі у проєкт “Голос” молдавський виконавець Дан Балан став дуже популярним в Україні. Особливо, коли йому почали приписувати роман зі співачкою Тіною Кароль. До речі, парочка сама активно підігрівала чутки, демонструючи на камеру ніжні почуття одне до одного. У проєкті навіть з’явилася мати молдавського красеня – Людмила Балан, яка, нібито, приїхала познайомитися з потенційною невісткою.

Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль
Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль

Потім і вона потрапила під пильну увагу українських телеглядачів. Фанати Дана та Тіни одразу підписалися на всі її соціальні мережі та стали з цікавістю спостерігати за життям популярної молдавської телеведучої та співачки.

До речі, на сторінці Людмили можна побачити багато цікавого. Особливо вражають шанувальників її сміливі та ефектні вбрання. У свої 65 років мама Балана продовжує носити міні з корсетами та шпильками.

Красуня мама Дана Балана
Красуня мама Дана Балана

А як виглядає тато молдавського красеня? Так, напередодні у мікроблозі Людмили Балан з’явилася публікація, де вона привітала свого чоловіка з Днем народження. На відео батько Дана Балана зображений разом із онукою у альтанці.

“З днем народження, мій любий Михай! Нехай у серці буде багато миру та сонячного світла! Дякую за погляд, який досі світить мені! Дякую за кохання, яке ще живе!”,- написала Людмила.

Що відомо про батька Дана Балана:

Міхай Балан – за професією дипломат. Він працює головою Служби інформації та безпеки Республіки Молдова. Про нього відгукуються, як про порядну та інтелігентну людину. Знаменитий син неодноразово говорив в інтерв’ю, що вважає свого батька гідним прикладом справжнього чоловіка. . У шлюбі з Людмилою вони прожили понад 40 років. Крім сина, у сім’ї росла ще донька Санда. До того ж судячи з відео та фото, Міхай душа компанії та справжній красень.

Мама Дана Балана показала чоловіка-красеня у День його народження
Мама Дана Балана показала чоловіка-красеня у День його народження

 

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.