Колишня дружина Остапчука Горняк відповіла, чи знайшла після розлучення нові стосунки: “Я дуже вибаглива”

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк відверто відповіла, чи знайшла після розлучення нові стосунки. Шанувальникам цікаво дізнаватися подробиці з особистого життя блогерки.

Христина Горняк не шкодує про своє минуле, пропрацювала власні психологічні моменти та готова до другого заміжжя й народження дітей. Зізнається, аби вона знала, чим в результаті закінчиться історія з ведучим Остапчуком, то нічого б змінювати не стала.

Крім того, блогерка відверто розповіла, що пережила розлучення, оскільки з того моменту пройшло вже 1 рік та 4 місяці. За цей період вона змогла пробачити, відпустити колишнього та приймає досвід з вдячністю. Щиро бажає всім учасникам цієї історії тільки добра.

Горняк та Остапчук
Колишня дружина Остапчука Горняк відповіла, чи знайшла після розлучення нові стосунки

Так, підписники Instagram-блогу Христини поцікавилися у неї, чи має вона відносини. Блогерка відверто зазначила, що поки не зустріла того єдиного і стала вибагливою до своїх наступних стосунків. Поки ситуація така, але не виключає того, що все в будь-який момент може змінитися.

“Ні…! Я дуже вибаглива до своїх наступних стосунків”, – зізналася блогерка.

Колишня дружина Остапчука Горняк відповіла, чи знайшла після розлучення нові стосунки

Втім, якщо здається, що історія з ексчоловіком Володимиром Остапчуком повністю закінчилася, то дещо не так. В Христини залишилося питання, яке досі не може вирішити з шоуменом. Колишні не поділили будинок, який вони придбали у шлюбі.

Горняк зауважує, що Остапчук на перемовини не йде, однак вона досі сподівається на розв’язання цього питання мирним шляхом. Наразі ситуація не змінилася, проте в разі змін, блогерка обіцяла про все розповісти.

Нагадуємо, Володимир Остапчук після розлучення з Христиною Горняк представив публіці нову кохану Катерину Полтавську. Різниця у віці в 16 років спочатку бентежила зірку, а потім він зрозумів, що вона доросла та зріла людина.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.