Пішла у віці 16 років: Віталій Козловський розповів про свою “доцю” та зізнався, що назавжди втратив її

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський вперше розповів про члена сім'ї, з яким провів прекрасні 16 років. Нещодавно зірці довелося пережити велику втрату.

За довгі роки роботи на сцені та телебаченні Віталій Козловський так і не наважився стати батьком. Однак, в його житті з’явилася інша фігура, яка прикрасила будні, свята, а також дні, коли в нього лилися сльози. Мова йде про улюбленицю артиста, яку він ласкаво називав “доцею”.

Для виконавця, який постійно знаходиться на гастролях, має завантажений графік, — це зовсім не дивно. Більшість артистів має маленьких друзів, які допомагають їм пройти через стрес, впоратися з самотністю та складають компанію вдома. Для когось це маленькі собачки, для когось пухнасті котики. У Наталі Могилевської є великий пес, у Насті Каменських маленька компаньйонка, а у Віталія Козловського була дуже пухнаста кішка.

Віталій Козловський показав покійну улюбленицю та попрощався з нею

Віталій Козловський розповів про фінансові труднощі
Віталій Козловський показав покійну улюбленицю та попрощався з нею

Але нещодавно її не стало. Так, зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дуже сумну новину: Кася пішла з життя. Що саме стало причиною смерті артист не розповів. Однак, тварині було аж 16 років, а тому цілком імовірно, що життя вона пішла через старість.

У своєму дописі Віталій Козловський проявив до улюблениці таку ніжність, що розчулив усю мережу. Також він заявив, щоб вона за нього не хвилювалася. Мовляв, в нього зараз є та, що буде про нього піклуватися. Такий текст говорить про те, що тривалий час Віталій Козловський був абсолютно самотній, і тварина дійсно мала для нього величезне значення.

Напевно, найбільш сумним фактом у цій історії є те, що кішка померла у розлуці зі своїм хазяїном. Адже Віталій Козловський на даний момент несе службу, і навряд Кася складає йому компанію.

Тобто, останні роки свого життя тваринка провела здебільшого з половинкою Віталія Козловського, а не своїм хазяїном. На фотографіях кішка постає у доволі різних ситуаціях, але демонструє свій характер та харизму.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.