29-річна дружина Віктора Павліка розповіла, що хоче змінити у своїй зовнішності наступним: красі немає меж

Дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова розповіла, які косметологічні процедури хоче зробити. Вона продовжує удосконалювати свою зовнішність.

У 2020 році Катерина Репяхова та Віктор Павлік офіційно стали подружжям. Бізнесвумен не приховує, що може зіштовхуватися з емоційним вигоранням, втомою та відчаєм, оскільки поєднує декілька справ одночасно.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що хоче змінити у своїй зовнішності наступним

Так, знаменитість активно веде блог в соціальній мережі Instagram, займається своїм магазином дитячого одягу, концертними справами чоловіка, а також не забуває про родину та про себе.

Нещодавно блогерка розповіла підписникам свого фотоблогу, які процедури хоче зробити у косметолога. Знаменитість має на меті прибрати синці під очима, червоні плями, хоче позбутися судин та розчинити філер на губах. Крім того, Катерина відверто зізналася, що мріє про контурну пластику підборіддя.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що хоче змінити у своїй зовнішності наступним

Зазначимо, що дружина Віктора Павліка вже змінила форму носа, виправила лінію підборіддя за допомогою ліпофілінгу, а ще збільшила губи.

Бізнесвумен відверто розповідала, що найбільшим її болем був саме ніс та підборіддя, тому вона задоволена від результату. Репяхова почала по-справжньому подобатися собі та продовжує самовдосконалюватися.

Нагадуємо, Катерина Репяхова є четвертою дружиною українського артиста Віктора Павліка. У 2021 році вона народила йому сина, який для зірки став четвертою дитиною. Тепер шанувальники пари чекають на майбутнє поповнення, оскільки Катя дуже мріє стати мамою донечки.

Попри безліч гнівних коментарів стосовно їхнього шлюбу, Катерина переконує, що вона щаслива із зірковим чоловіком та не переймається різницею у віці майже в 30 років.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.