І знову вагітна? Настя Каменських відповіла на питання стосовно майбутнього поповнення. А скільки радості

Знаменита українська співачка Настя Каменських з гумором вирішила відповісти, чи народжувала вона дитину. Чутки про її вагітність ширяться вже багато років.

Настя Каменських деякий час взагалі не реагувала на плітки стосовно її вагітності. Шанувальники, помічаючи зміни у фігурі артистки, припускали, що зірка вагітна первістком, а також пророкували, коли саме вона народить.

Співачка не приховує, її обурює те, що жінкам постійно ставлять питання про вагітність. Вважає, що суспільство не має вирішувати, коли й кому потрібно народити, оскільки це особисте кожної сім’ї, яке повинні вирішувати між собою тільки майбутні мама і тато.

Настя Каменських
Настя Каменських відповіла на питання стосовно майбутнього поповнення

Таким чином артистка заявила, що поки на появу свого малюка не чекає. Вона нічого не планує і вірить, що все станеться тільки тоді, коли це потрібно.

Нещодавно співачка вирішила з гумором відповісти, чи народжувала вона. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитість оприлюднила відео з TikTok, в підписі якого жартома зазначила, що відповідає “так”, коли у неї цікавляться, чи народила всіх тих дітей за останні 5 років.

Настя Каменських відповіла на питання стосовно майбутнього поповнення

Настя Каменських ще раз дала зрозуміти, що поки своєї дитини не має. До речі, користувачі соціальних мереж продовжують обговорювати її розлучення з чоловіком Потапом. І хоча подружжя спростовує ці чутки, їхні дії вказують зовсім на інше.

Настя Каменських відповіла на питання стосовно майбутнього поповнення

Пара перестала разом зʼявлятися на заходах, а ще не згадує та не ділиться спільним контентом в соціальних мережах. Раніше оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов повідомляв, що подружжя розлучається через невірність з боку Потапа. А тепер, за його словами, Каменських має нові стосунки із заможним чоловіком, який готовий вкладати свої кошти в розвиток її кар’єри.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.