Арсен Мірзоян показав, як Тоня Матвієнко виглядала тоді, коли він в неї закохався: було на “Голосі країни”

Коли співак-початківець із Запоріжжя Арсен Мірзоян вирішив взяти участь у популярному шоу "Голос країни", то ще не знав, наскільки круто зміниться його життя.

До участі у вокальному шоу “Голос країни” Арсен Мірзоян працював на заводі та був щасливо одружений. Разом із красунею-дружиною, на ім’я Анна чоловік виховував двох синів і на той момент навіть не уявляв, наскільки круто зміниться його життя. Саме на проєкті у 2011 році простий хлопець із Запоріжжя вперше побачить доньку популярної української співачки Ніни Матвієнко – Антоніну. Вже потім вони зізнаються, що почуття “спалахнули” практично миттєво, буквально з першого погляду, і вже нічого з цим вдіяти було неможливо.

Арсен Мірзоян покинув родину заради нового кохання
Арсен Мірзоян покинув родину заради нового кохання

Якийсь час пара приховувала свої стосунки, доки папараці не зняли їх разом. Тоді Арсен зізнався дружині, яка разом із синами продовжувала жити у Запоріжжі та вже офіційно подав на розлучення. Досі ця історія огорнута таємницею. Антоніна так і не визнала себе розлучницею, Арсен взагалі воліє про цей епізод свого життя не говорити.

А нещодавно Мірзоян поринув у спогади і вперше за довгий час оприлюднив одне з них із Антоніною перших спільних фото, яке було зроблено під час участі у “Голосі країни” 13 років тому. У кадрі Антоніна Матвієнко позує у сукні обтислого силуету з дуже ефектною зачіскою. В цей момент Арсен пильно дивиться на неї. Можливо, саме тоді й виникли почуття.

Арсен Мірзоян показав, як виглядала Тоня Матвієнко 13 років тому
Арсен Мірзоян показав, як виглядала Тоня Матвієнко 13 років тому

Нагадаємо, що Мірзоян та Матвієнко познайомилися у 2011 році. Тоді ж і почалися стосунки. 2013 року Арсен розлучився з першою дружиною. Після пари перестала ховатися від журналістів. У січні 2016 року Антоніна Матвієнко народила Мірзояну дочку, яку назвали ім’ям знаменитої бабусі – Народної артистки України, а у 2017 пара, нарешті офіційно розписалася. І хоча не все гладко було в сім’ї, Мірзоян та Матвієнко досі разом і щасливі.

Арсен Мірзоян показав, як виглядала Тоня Матвієнко 13 років тому
Арсен Мірзоян показав, як виглядала Тоня Матвієнко 13 років тому

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?