Знайшлося таємне інтерв’ю Олега Винника німецькому журналу: повелитель вовчиць проговорився про головне

До 2022 року Вінник із задоволенням роздавав інтерв'ю, де говорив здебільшого про творчість. Про особисте життя артист не промовляв жодного слова, що породжувало багато чуток. Що приховував співак?

Після свого таємничого зникнення у 2022 році улюбленець публіки та “володар вовчиць” співак Олег Вінник практично не виходив на зв’язок. 2023 року артист дав перше інтерв’ю українській журналістці Вікторії Курочці, яка спеціально приїхала до Німеччини, щоб поговорити зі співаком. Тоді Вінник розповів багато цікавого про те, коли і як виїжджав з України, про свою “невиліковну хворобу”, про німецьких перукарів, яким він не довіряє і ще багато про що. У розмові навіть торкнулася тема сім’ї, де він вперше зізнався, що одружений.

Інтерв'ю Олега Винника
Інтерв’ю Олега Винника

Нагадаємо, що раніше Винник всіляко уникав розмов про дружину та дитину, але як з’ясувалося нещодавно, приховував він це лише від своїх відданих “вовчиць”, а в Німеччині він висловлювався на цю тему відкрито ще 2005 року. Так, у мережі випливло архівне інтерв’ю Винника для німецького видання, де співак розповідає, що він справжній сім’янин і завжди після концертів поспішає додому, де на нього чекають дружина та маленька дитина.

“Я дуже радий, що моя дружина переїхала до Штутгарта з нашим маленьким сином, незважаючи на те, що вона теж співачка і сама виступає… Іноді, коли я повертаюся із зустрічі в іншому місті, а мій син раптом уже може сидіти чи навчився ще що або робити, я точно знаю, що не зможу жити без сім’ї. Я був би дуже незадоволений, якби мене розлучили з ними через тривалі поїздки”, – каже Олег.

З цього випливає, що поки українські шанувальниці Винника весь цей час гадали, чи є у нього сім’я і якщо є, то хто його дружина і чому він відкрито про неї не говорить, артист нічого й не приховував. Насправді про те, що бек-вокалістка Таюне є його дружиною “вовчиці”, стали здогадуватися набагато пізніше. Про сина Юліана, якому вже 20 років, Винник докладно розповів Вікторії Курочці лише 2023 року.

Знайшлося таємне інтерв'ю Олега Винника німецькому журналу
Знайшлося таємне інтерв’ю Олега Винника німецькому журналу

«Він у мене дуже гуморний, я не знав, що він буде таким. Стебається наді мною», – сказав тоді про сина артист.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?